Arkadaşlar merhabalar, Netflix'te yeni hesap aldım. Sadece Stranger Things ve La Casa De Papel dizisini izledim. Lucifer dışında içeriğiyle birlikte öneride bulunabilir misiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Mutlaka bakacağım The Witcher değilmi tam ismiWitcher izleyebilirsin
Anime seviyoz yaw tab2 bunada bakacağım teşekkürler önerin içincyberpung edgeruners anime dizisi sonu çok ağlatıcı duygusal seviyorsan kalk izle çok kısa olmasına rağmen anlamı bitmiyor ...
Bunu dmaxte izledim gayet sarıyor teşekkürler önerin içinvikings
Breaking Bad,La Casa De Papel,Stranger Things güzel diziler öneririm özellikle Breaking la casa de papel ve stranger this zaten çok güzeldi braking bas
Yaani aile ortamı yoksa olabilir+ breaking bad ortalamasıda yüksek teşekkürler önerileriniz içinELİTE,365 GÜN İZLİYEBİLİRSİN CİNSELLİK SEVİYORSAN
Peaky Blinders, Dark. Çok çook tavsiye ederim.
Teşekkürler arkadaşlar bakacağım onlarada şimdi breaking bad başladım.DARK izle aga
Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi bencçe güzel bir şey izle tafsiye ederim lakin senin terçihine kalmışArkadaşlar merhabalar netflixte yeni hesap aldım sadece stranger things ve la casa de papeli izledim lucifer dışnda içeriğiyle birlikte öneride bulunabilir misiniz
dahmlerArkadaşlar merhabalar netflixte yeni hesap aldım sadece stranger things ve la casa de papeli izledim lucifer dışnda içeriğiyle birlikte öneride bulunabilir misiniz
Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi bencçe güzel bir şey izle tafsiye ederim lakin senin terçihine kalmış
Hepsine bakıcam agalar teşekkürler öneriler için <3hunter x hunter eğer anime seviyosan