Onaylı Üye
Kadroya baktım pek bişey ummuyorum izlerim ama pek bişey beklemiyorum
hakan muhafız
Post automatically merged:
hakan muhafız
Biraz lerlede değer değmez de bizde başlayalımEvet Netflixte anasayfada popülerler listesine düşmüş. Herkes izliyordur diye düşündümçok izleyen yokmuş burada galiba. Az önce başladım ilginç ve biraz belirsiz bir başlangıcı var ilk bölümü bitirmedim henüz.
Haklısında fragmanı izlersen önceki tr dizilerinden farkı olmadığını anlarsınSenden duydum ilk defa hemen bakıyorum şimdi türk yapımı diye önyargılıyım biraz
izledim çok bişey beklemiyodum zaten malesefHaklısında fragmanı izlersen önceki tr dizilerinden farkı olmadığını anlarsın
oyunculukta kusur olmasada bu adamı harcıyorlarHaluk Bilginer'in içinde olduğu dizinin kötü olacağını sanmam.![]()
Özellikle bu kadar iyi oyuncularmız varken senaristlerdeki bu özgüvensizliği anlamıyorumÇok fazla reklamını yaptılar ama tekrar ediyoruz hep kendimizi. Biraz daha farklı konular ve cesaret lazım.
Murat Soner' in yorumu gelir bunun için de.. Bizimle aynı fikirde olur büyük ihtimalle.Özellikle bu kadar iyi oyuncularmız varken senaristlerdeki bu özgüvensizliği anlamıyorum
Bende ufkumu o adam sayesinde genişlettim . Keşke hiç izlemeseydim artık dizilerin kusurlarını çok kolay farkediyorum . Dizileri beğenemez oldumMurat Soner' in yorumu gelir bunun için de.. Bizimle aynı fikirde olur büyük ihtimalle.