çok seçiciyim kararsızdım bakacağımArkadaşlar uygulamanın adı; NMDB. Netflix’te ne izleyeceğinize karar veremiyorsanız tam size göre. Burdan film ve dizileri puanına ve konusuna göre seçebilirsiniz.
Evet orası öle de insan bazen farklı şeylerde izlemek istiyoTeşekkür ederim kardeşim. Aslında netflixin kendisi de bu görevi görüyor bir nevi. Daha önceden izlediğiniz dizi ya da filmlere göre size izlemek isteyebileceğiniz film ya da dizi önerileri sunuyor. Şahsen bende hiç sekmedi öneriler hepsini de beğenmiştim.
Evet onun için şuan önerdiğini kullanıyorum mesela aktif olarakEvet orası öle de insan bazen farklı şeylerde izlemek istiyo
Punisher a başlayalım o zamanEvet onun için şuan önerdiğini kullanıyorum mesela aktif olarak![]()
Malesef bitirmiştim sana iyi seyirlerPunisher a başlayalım o zaman![]()
benim tavsiyem lucifer baya sarıyo .Arkadaşlar uygulamanın adı; NMDB. Netflix’te ne izleyeceğinize karar veremiyorsanız tam size göre. Burdan film ve dizileri puanına ve konusuna göre seçebilirsiniz.
Cinayet süsü. Bugün geldi Netflix e2 aydır eywdeyiz film kalmadı artık varmı önerisi olan