NetflixV5 Config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu config i nasıl yükleyeceğiz yüklüyorum içinde ws2 diye dosya var bu dosyayı direk %appdata% ws2 ile mi değiştiricez yoksa ws2 nin içindeki ws2Menu ye mi atacağız onu anlamadım yardımcı olur musunuz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Selam, ws2 dosyasını direk olarak %appdata% içerisine atın. Karşınıza ''Aynı dosyadan var hedefte ki dosyalar ile değiştirilsin mi?'' tarzında mesaj gelecek. Evet dedikten sonra işlemi tamamlamış oluyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
appdatadaki ws2nin yedegini alip ws2 ile degistirirsen configi kullanabilirsin dostum

Üye
5 HİZMET YILI
Bende de aynı sorun vardı , forum sayesinde çözdüm. Herkese eyvallah

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
anladım hocam ws2 menüsünü kesip ws menüsünün içinede atabilirsiniz tek menü haline getirince herhangi bir soru işareti kalmaz kafanızda

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka config ne işe yarıyor? Bende aktif winsharpı kullanıyorumda config nedir ilk defa duyuyorum ??
config yapan insanların kullandigi ayarlara göre script kullaniyorsun, mesela evade ayarlari predict ayarlari. begenmezsen kendi ayarlarini kullanip onlarla da oynayabilirsin tercih meselesi tamamen:)

Üye
9 HİZMET YILI
Kanka config ne işe yarıyor? Bende aktif winsharpı kullanıyorumda config nedir ilk defa duyuyorum ??
Kullanıcının kendi yaptığı ayarlar. Netflix diye bi challenger arkadaş windsharp i en iyi kullanabilecek şekilde ayarlamış bizde onun configini yani dosyasını indirip kullanabiliyoruz. Kullanmanı tavsiye ederim skilleri daha iyi dodgeliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
configleri nerden bulabiliriz peki

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Netflix için sınırsız kullanım mı ?

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kullanıcının kendi yaptığı ayarlar. Netflix diye bi challenger arkadaş windsharp i en iyi kullanabilecek şekilde ayarlamış bizde onun configini yani dosyasını indirip kullanabiliyoruz. Kullanmanı tavsiye ederim skilleri daha iyi dodgeliyor
Kardo basitce 2 dk özelden anlatıver nasıl yapıldığını, linkinide atıver özelden sana zahmet teşekkür ederim açıklaman için.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
herkezin merak ettiği gibi bu config dosyası nerde dostum ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
replace the ws2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...