5 Kas 2020 #21 dengobt D Onaylı Üye Katılım 5 Kas 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 Yaş 33 5 HİZMET YILI spidyy' Alıntı: config yapan insanların kullandigi ayarlara göre script kullaniyorsun, mesela evade ayarlari predict ayarlari. begenmezsen kendi ayarlarini kullanip onlarla da oynayabilirsin tercih meselesi tamamen Genişletmek için tıklayın ... merak ediyordum ben de sağolasın hocam aydınlattın.
spidyy' Alıntı: config yapan insanların kullandigi ayarlara göre script kullaniyorsun, mesela evade ayarlari predict ayarlari. begenmezsen kendi ayarlarini kullanip onlarla da oynayabilirsin tercih meselesi tamamen Genişletmek için tıklayın ... merak ediyordum ben de sağolasın hocam aydınlattın.
5 Kas 2020 #22 spidyy S Onaylı Üye Katılım 2 Eki 2020 Mesajlar 123 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI dengobt' Alıntı: merak ediyordum ben de sağolasın hocam aydınlattın. Genişletmek için tıklayın ... ne demek rica ederim
dengobt' Alıntı: merak ediyordum ben de sağolasın hocam aydınlattın. Genişletmek için tıklayın ... ne demek rica ederim