.NETFramework,Version=v4.0 Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Beyler netframework 4.6.2 yi indirdim sildim böyle oldu geçmiyor sebebi nedir ?

Screenshot_1.png
76TnECjTRoCHWwwO0zeaKA.png

HJ1dGUaHS6ygqEX4Om8UgQ.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1- Windows Tuşu + R bas aç "%temp%" yaz enter tıkla ve hepsini sil eğer olmazsa 2. dene
2- vb.net sil tekrar yükle
@Engin777 arkadaşımınz bunu anlatıyor

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Visual basic 2010 nu desteklemiyormuş Visual studio 2013 ve yukarısını desteklemekte yani 2010 kullanma ben silicem 2010 u

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
bu hatanın hikayesini köküne kadar yaşadım ve çözümünü kendim üretmiştim şimdi bu hata tema yani class eklenen projelerde gözükür bu hatanın çözümü yok bu hatayı aldıysan proje çöp oldu ama yeni bir proje yapacaksan projeyi kapatır kapatmaz arşive koy hata almazsın sonra alırım bi tşkr

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
bu hatanın hikayesini köküne kadar yaşadım ve çözümünü kendim üretmiştim şimdi bu hata tema yani class eklenen projelerde gözükür bu hatanın çözümü yok bu hatayı aldıysan proje çöp oldu ama yeni bir proje yapacaksan projeyi kapatır kapatmaz arşive koy hata almazsın sonra alırım bi tşkr
arkadaşım projeyle ilgisiyi yok o hatayı bende yaşadım onun formülü var bende bu başka hata bilmiyorsun karışma

Üye
7 HİZMET YILI
.Net Framework 4.7 İndir Sonra %Temp% Dosyasını Aç Orayı Full Sil Sade 3 Tanesi Silinmicek Onlar Kalcak Sonra Yerel:C Gir Prefect Gir Readbo Diye Dosya Var O Hariç Hepsini Sil Bundan Sonra Yerel:C Geri Gel En Altta Hunters Ve xsipr Diye Dosyalar Var İşte Onları Sil Pc Yeniden Başlat Sonra Projeyi Yeniden Yükle Sende Olan Programla Aç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...