program başlatılamadı çünkü netlimiter hizmeti bilgisayarınızda çalışmıyor Hatası Alıyorum Nasıl Düzeltebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 89431
program başlatılamadı çünkü netlimiter hizmeti bilgisayarınızda çalışmıyor Hatası Alıyorum Nasıl Düzeltebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 89431
deniyorumknk programı kaldır tamamen sonra geri yükle yükledikten sorna pc yeniden başlat sonra uygulamayı çalıştır
deniyorumArkadaşın da dediği gibi hizmet pc açılında başlamadığı için program hizmete ulaşamıyor.
Çözüm yolları ;
-Programı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat / Açılınca Tekrar yükleme yap
-Sorun çözülmezse klavyedeki windows tuşuna bas ve "hizmetler" yaz çıkana tıkla ve orada netlimiter ile ilgili hizmet "devredışı" ise "otomatik" olarak değiştir ve kaydet çık pc yeniden başlat.
deniyorumYaşadığın sorunu hizmet başlamadığı için anlamı gelir. Hizmetlerden netlimiter isimli bulup "Başlat" basıp sonra sorunu çözülüp çözülmediği deneyin
Sen Adamsın Reis Çözüldü Herkese TeşekkürlerArkadaşın da dediği gibi hizmet pc açılında başlamadığı için program hizmete ulaşamıyor.
Çözüm yolları ;
-Programı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat / Açılınca Tekrar yükleme yap
-Sorun çözülmezse klavyedeki windows tuşuna bas ve "hizmetler" yaz çıkana tıkla ve orada netlimiter ile ilgili hizmet "devredışı" ise "otomatik" olarak değiştir ve kaydet çık pc yeniden başlat.
Rica ederim.deniyorum
Post automatically merged:
deniyorum
deniyorum
Sen Adamsın Reis Çözüldü Herkese Teşekkürler
10windowsun kaç