Netspeed ? Türknet ? TT ?

Netspeed ? Türknet ? TT ?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Turknet bana göre daha mantıklı çünkü TurkNet diğerlerine göre daha iyi

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Türknet daha hızlı ve kesinti olmuyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3 yıldır aktif olarak türknet altyapısındayım adsl ile başladım sonra vdsl geçtim 1 ay kadardır'da Turknet Gigafiber kullanıyorum altyapı daha yeni geldi şuan senin orda olmayabilir ama ben Turknete başladıgımda 16mps ile başladım sonra 35-75-100 mps olarak devam etti 1 ay kadardır'da 1000/1000 mps olarak kullanıyorum gayet memmunum olmayan müşteri hizmetleri sorununa gelirsek çok kez sorun yaşadım yaşamadım denilmez ama OİM'den(Online işlemler) Destek kaydı açtıgımda her seferinde diğer gün dönüldü ve en geç 1-2 iş günü içerisinde sorunum halledildi fiber'de hala bir sorun yaşamış değilim ama benim tavsiyem kesinlikle turknet olacaktır Fiyat performans açısından en güzelide Taahhüt yok.
Buda şuanki mevcut hızım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Türknet ile fibere geçip 1000mpbs veriyor aylık 100 tl ödüyorum bence güzel müşteri hizmetleride harika internetim hiç kesilmedi Ekli dosyayı görüntüle 72792
1gbit kullanıp 362 alıyorsan sorun vardır onun haricinde turknette müşteri hizmetleri yok
Post automatically merged:

FTTH olarak 35 mbps 122 TL ye veren TT.
90 TL ye veren Netspeed
100 TL ye veren Türknet
Siz hangisini seçerdiniz ?
Turknet fiyatını 140 lira yaptı ama yine de tt den daha iyidir 35 e 122 vermek yerine 100 e 140 veya turknet altyapin varsa 1gbit e 140 verirsin eğer turknet altyapin yoksa comnet veya netspeed tercih edebilirsin 100 mbps hızı daha az paraya alırsın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Turknet 5 senede 1 defa büyük problem çıkardı onda da o aylık faturanın tamamını 0tl olarak kestiler telafi için. Sorun çözme konusunda ülkemizde baskıcı olmazsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama diğer tüm geçmişteki internet sağlayıcılarına kıyasla memnunum. Haziranda fiyatta bir ayarlama gelecek 139tl olacak sanırım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1gbit kullanıp 362 alıyorsan sorun vardır onun haricinde turknette müşteri hizmetleri yok

Turknet fiyatını 140 lira yaptı ama yine de tt den daha iyidir 35 e 122 vermek yerine 100 e 140 veya turknet altyapin varsa 1gbit e 140 verirsin eğer turknet altyapin yoksa comnet veya netspeed tercih edebilirsin 100 mbps hızı daha az paraya alırsın
taahhütsüz firmalar 6 ayda bir zam yapıyor böyle düşünürsek taahhüt daha mantıklı gibi geliyor.

140 tl ye 35 mbps yi ne yapayım ?

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
TÜrknet benım zihinsel engelli tarifem var Çok iyi sağlayıcı 50mb 8upload benımkı 85tl ödüyorum .
Tavsiye ederim. Normal tarife fiyatlarıda öyle 100mb 95tl

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İnternet servis sağlayıcısı maalesef tamamen bulunduğun konumdaki servislere ve altyapıya bağlı yani şansına. Mesela ben Tekirdağ'da yaşıyorum TTNET kullanırken servisi eve getiremedim her hafta bir sorun çıkıyordu altyapıyı sorsan fiber var evet vardı doğru ama 50mbps almam gereken hız 25 max aldığım hız :D sonuç altyapıda patatesti burada bulunan serviside daha sonra interneti tamamen kapattırdım askere gitmek için gidip geldim 4 ay internet kullanmadım pc de geçen süre zarfında bir arkadaşım TÜRKNET'e abone oldu modemi bağladılar gittiler daha ses yok seda yok arıyorsun cevap veriyorlar 10dk beklettikten sonra servis çağırıyorsun bahaneler yığıyorlar. 2-3 ay sonra ben SÜPERONLİNE abone oldum ertesi gün geldiler modemi sinyalin eşit dağılacağını düşündükleri yere hesap vs yaparak bakın dikkat edin hesap falan yaptılar evin duvarlarının kalınlığına vs. baktılar inanamadım içimden dedim başta böyle olur canım cicim ayları falan fistan ama yok öyle olmadı tek bir defa sorun yaşadım o da altyapı çalışması varmış ondan dolayıymış telefonda 15 saniye bekledim beklemedim bu zamana kadar 10 defa rahat aramışımdır sorun olmamasına rağmen sırf soru sormak için modemle ilgili vs. abone olalı yaklaşık 8 ay oldu çalışma varken bile tam kesilmezse eğer 50 60mbps altına düşmüyor (altyapı çalışması varken internet tam kesilmezse ethernet kablosu bağlıyken oynadığın oyunda alabileceğin minimum pingi almaya devam ediyorsun örn: konum Tekirdağ valoda 11 sabit pingle oynuyor 9-14 arası gidiyor nadiren) ki onu bile 2 defa gördüm 8 ayda 3 4 saat falan sürdü o da (paket 200/10) tabi ki 8 ay sorun yaşamamış olmam sorun yaşamayacağım anlamına gelmez ama eğer bir sorun yaşarsam bunun hızlıca düzeltileceğinin güvencesini bana burada Tekirdağ'da süperonline verdi. Sonuç olarak dediğim gibi şansınıza bağlı tamamen bulunduğunuz konumdaki internet servis sağlayıcılarının servisleri ve altyapı. Bu arada paketinfiyatı kampanya varken aldım 150TL 200down/10up bana yetiyor çünkü evde 4 kişi telefondan film izlerken ben valoda hala 9-14 pingle oynayabiliyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
taahhütsüz firmalar 6 ayda bir zam yapıyor böyle düşünürsek taahhüt daha mantıklı gibi geliyor.

140 tl ye 35 mbps yi ne yapayım ?
Kafan mı iyi ? Türknet seninkinden iyi veya seninki kötü demedim dostum eğer 1gbps paket kullanıp 300 lerde download alıyorsan sorun var diyorum ne para verdiğin nerden aldığın ilgilendirmez. Ha neden paketime göre düşük hızım diye sorgulamiyorsan da gondiklenmeye devam et

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kafan mı iyi ? Türknet seninkinden iyi veya seninki kötü demedim dostum eğer 1gbps paket kullanıp 300 lerde download alıyorsan sorun var diyorum ne para verdiğin nerden aldığın ilgilendirmez. Ha neden paketime göre düşük hızım diye sorgulamiyorsan da gondiklenmeye devam et
yanlış kişiye yazdın ben değilim :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Tabiki TurkNet kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...