Üye
alt yapın 35 mi destekliyor max
bilemiyorum en son o şekilde söylendiği için öyle yazdımalt yapın 35 mi destekliyor max
sen yine bi ara tam araştır öğren boşuna taahüt yapmabilemiyorum en son o şekilde söylendiği için öyle yazdım
TTnet 110 Tl ödüyordum çok yavaştı. 140 TL şuanki hıza feda olsun140 tl türknet bidaha düşün![]()
1gbit kullanıp 362 alıyorsan sorun vardır onun haricinde turknette müşteri hizmetleri yokTürknet ile fibere geçip 1000mpbs veriyor aylık 100 tl ödüyorum bence güzel müşteri hizmetleride harika internetim hiç kesilmedi Ekli dosyayı görüntüle 72792
Turknet fiyatını 140 lira yaptı ama yine de tt den daha iyidir 35 e 122 vermek yerine 100 e 140 veya turknet altyapin varsa 1gbit e 140 verirsin eğer turknet altyapin yoksa comnet veya netspeed tercih edebilirsin 100 mbps hızı daha az paraya alırsınFTTH olarak 35 mbps 122 TL ye veren TT.
90 TL ye veren Netspeed
100 TL ye veren Türknet
Siz hangisini seçerdiniz ?
taahhütsüz firmalar 6 ayda bir zam yapıyor böyle düşünürsek taahhüt daha mantıklı gibi geliyor.1gbit kullanıp 362 alıyorsan sorun vardır onun haricinde turknette müşteri hizmetleri yok
Post automatically merged:
Turknet fiyatını 140 lira yaptı ama yine de tt den daha iyidir 35 e 122 vermek yerine 100 e 140 veya turknet altyapin varsa 1gbit e 140 verirsin eğer turknet altyapin yoksa comnet veya netspeed tercih edebilirsin 100 mbps hızı daha az paraya alırsın
turknet
artık 105 tlTÜrknet benım zihinsel engelli tarifem var Çok iyi sağlayıcı 50mb 8upload benımkı 85tl ödüyorum .
Tavsiye ederim. Normal tarife fiyatlarıda öyle 100mb 95tl
Kafan mı iyi ? Türknet seninkinden iyi veya seninki kötü demedim dostum eğer 1gbps paket kullanıp 300 lerde download alıyorsan sorun var diyorum ne para verdiğin nerden aldığın ilgilendirmez. Ha neden paketime göre düşük hızım diye sorgulamiyorsan da gondiklenmeye devam ettaahhütsüz firmalar 6 ayda bir zam yapıyor böyle düşünürsek taahhüt daha mantıklı gibi geliyor.
Post automatically merged:
140 tl ye 35 mbps yi ne yapayım ?
yanlış kişiye yazdın ben değilimKafan mı iyi ? Türknet seninkinden iyi veya seninki kötü demedim dostum eğer 1gbps paket kullanıp 300 lerde download alıyorsan sorun var diyorum ne para verdiğin nerden aldığın ilgilendirmez. Ha neden paketime göre düşük hızım diye sorgulamiyorsan da gondiklenmeye devam et
Pardon dostumyanlış kişiye yazdın ben değilim![]()
Şahsen bende gigafiber kullanıcısı olmayı isterdim post sahibinede önericeğim gibi türk net abi kesinlikle vazgeçilmezim.Türknet ile fibere geçip 1000mpbs veriyor aylık 100 tl ödüyorum bence güzel müşteri hizmetleride harika internetim hiç kesilmedi Ekli dosyayı görüntüle 72792