guzelmiste vacden biraz korkmuyor degilim 5klik env var icinde hesaptaMidnight var kaliteli baba hilelerdendir bir problem yok gayet tatlı ucuz zaten
Vac atmıyor kolay kolay gidipte rage oynamazsan problem olmaz vac yemedim kendimde oynadım prime hesaptaguzelmiste vacden biraz korkmuyor degilim 5klik env var icinde hesapta![]()
Legit oynayacagim zaten trustfactor dusurur mu acabaVac atmıyor kolay kolay gidipte rage oynamazsan problem olmaz vac yemedim kendimde oynadım prime hesapta
Yok sanmıyorum düşürmedi beni hiçbir zamanLegit oynayacagim zaten trustfactor dusurur mu acaba
nasi alabilirim sadece rusyadan kabul ediliyormusVac atmıyor kolay kolay gidipte rage oynamazsan problem olmaz vac yemedim kendimde oynadım prime hesapta
Resellerlerı var orada yer alıyor dikkatli bakarsan bulursunnasi alabilirim sadece rusyadan kabul ediliyormus
70 liralik hileyi 120 liraya denk geliyor :/Resellerlerı var orada yer alıyor dikkatli bakarsan bulursun
Evet maalesef kurdan dolayı bir şey yapamıyoruz ki tr resellerlerı yok bildiğim kadarıyla70 liralik hileyi 120 liraya denk geliyor :/
hocam bildiginiz legit config var mi baya bi denedim istedigimi bulamadim ayarlarida cok anlayamadim kendi configimi yapicak kadarEvet maalesef kurdan dolayı bir şey yapamıyoruz ki tr resellerlerı yok bildiğim kadarıyla
Onu @xShankS 'a soracaksın o bu hilenin üstadı daha detaylı bildiği için daha iyi legit bir şey yaparsınızhocam bildiginiz legit config var mi baya bi denedim istedigimi bulamadim ayarlarida cok anlayamadim kendi configimi yapicak kadar
Trust factor tamamen rapor sistemi ile alakalıdır hile kullanmanız trust factorünüzü düşürmez bunu düşürmenin tek yolu raporlanmaktır. Bu yüzden oyunda toksik olmak veyahut düşük ranklarda iyi oynamak (sizi raporlayacakları için) genellikle trust factorünüzü düşürecektir.Legit oynayacagim zaten trustfactor dusurur mu acaba
midnight kullanmışlığım var beğenmiştim tavsiye ederim
midnightta bildiginiz guzel config var mimidnight veBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
neverlose onetap aimware gibi hileler genelde hvh için tercih ediliyor sağlam hilelerdir legitte kullanılır fakat legit için midnight öneririm bende birazdan satın alıcam üzümlü kekimi tekrar başlamak gerekiyorOnu @xShankS 'a soracaksın o bu hilenin üstadı daha detaylı bildiği için daha iyi legit bir şey yaparsınız