Neye göre rün tercih etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Yaklaşık sezon 8 den beri lol oynuyorum her şampiyonun rünlerini ezberledim ama tek sorunum ne gibi durumlarda Yenilmez veya Elektirik ver gibi vb rünleri seçmeliyim. Lütfen işime yaramayacak gereksiz cevaplardan kaçının mümkünse güzel bir açıklama iyi olur. İyi forumlar herkese :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
saldırı hızı karakteriysen ölümcül tempo , yavaş yavaş hasar artsın istersen yenilmez , vurkaç için ayağı çabuk girebilirsin saydıklarım popüler olan isabetler karakter için lazımsa tekrar yazabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tek atabileceğin herolara elektrik uzun süreli takaslara girebileceğin tanklar varsa yenilmez girilir alt rünlerde matchupa göre değişir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
mesela örnek vericem zed oynuyorsun ve elektrik ver de girebilirsin yenilmez de girebilirsin karşındaki matchupa mesela aatrox mundo fiora yasuo yone garen gibi dövüşcü karakterler ise yenilmez çünkü bu karakterlere vurup çıkamazsın yenilmez uzun fighlarda güçlü elektirik ver anlık hasar yani uzun süre fightlarda güçsüz kalıyor matchupta vur kaç yapabilieceksen elektirik ver yapmaayacaksan yenlmez almanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hiç uğraşma knk blitz indir rünleri bırakalı çook oluyor eskiden para ile alınan rünler vardı zırh deşme saldırı hızı bilmem ne o zamanlar güzel zamanlardı şimdi tadı yok zaten

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Yaklaşık sezon 8 den beri lol oynuyorum her şampiyonun rünlerini ezberledim ama tek sorunum ne gibi durumlarda Yenilmez veya Elektirik ver gibi vb rünleri seçmeliyim. Lütfen işime yaramayacak gereksiz cevaplardan kaçının mümkünse güzel bir açıklama iyi olur. İyi forumlar herkese :)
senpai veya blitz tercih edebilirsin (blitz denemedim sadece duydum) senpai rün ayarlarını ve spell ayarlarını kendisi ayarlıyor karşıya göre

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben porofessor gg kullanıyorum bence en sade ve en iyisi o bana göre ben sadecelik sevdiğim için onu tavsiye ederim sana profesyonel arenadaki oyuncuların rünlerini öneriyor . ve ayrıca karşındaki adama görede eşya öneriyor sana denemelisin bence .

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
mesela akalisin karsında sett gibi dövüscü ve tank var sürekli fight atcaksın o zaman yenilmez
ama mesela le blanc var o zaman elektrik var + en sağ altn büyü direnci

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Her karakter için birden çok rün dizilimi olabiliyor(genel olarak benzerlik gösterecek şekilde) fakat eşleşmede ne durumda olduğuna bağlı mesela isabet rün sayfasını alan bir adc karakter düşünelim ve karşı takımda yavaşlatma ve kitle kontrolü yüksek bir eşleşmeye denk geldin isabet rününden ekstra sıvışma tercih etmen gerekiyor gibi gibi zaten basit bir kullanımı mevcut rün sayfalarının hangi rünün ne işe yaradığını bildiğin zaman uygun olan rün tercihini yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bunu her hero için anlatmıyım ama viktor mesela ne girersen gir okey dimi ama karşındaki mechup bağlı tek atıyım dersen istersen elektirik gir dürtücem ama kesemem dersek para veya air gir mobil olsun diyorsan feyzrush gir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Rün seçimlerini karşındaki şampiyonlara göre yapmalısın dostum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oynadığın karkatere göre ve karşındaki karakterlere göre oyun tarzınında biraz etkisi var tabi

Üye
3 HİZMET YILI
karşıdaki herolara göre yada hızlı komba yapmana yara yavas oyun oynamana göre değişebilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka anlatması uzun sürer Elayja adlı bir lol kanalı var bazen izlerim onun rün rehberi onu izleyip bilgilenebilirsin çünkü çok önemli bir hadise

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tek atabileceğin herolara elektrik uzun süreli takaslara girebileceğin tanklar varsa yenilmez girilir alt rünlerde matchupa göre değişir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tank kasıcaksan ya da yaşayıp sürekli hasar için yenilmez ama anlık hasar için elektrik ver girmelisin buda matchupa göre değişir ya da karşı takıma göre mesela karşısı tek yicek şampiyonlar almışsa elektrik ver ama hepsi tanksa yenilmez

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu karakterden karaktere değişecek bişey mesala bazı karakterler yenilmezi can çalmak içinde girebilir bazı karakterler sadece damage boostu için girebilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bütün rünleri oku kardeşim herolarıda biliyorsan kafanda mantıgı oturtuyosun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
adam run nasil yaparım diye sormamis arkadaslae herkes blitz falan demiş te runleri neye gore tercih ederim diyor

Üye
3 HİZMET YILI
rakip takıma göre rün belirlemelisin mesela çok kırılgan şampiyonlar varsa suikastçiysen kara hasat vs tercih edebilirsin ya da çok tank varsa yenilmez çok büyücü varsa büyü direnci stun çok varsa sıvışma vs gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...