senpai veya blitz tercih edebilirsin (blitz denemedim sadece duydum) senpai rün ayarlarını ve spell ayarlarını kendisi ayarlıyor karşıya göreMerhaba arkadaşlar Yaklaşık sezon 8 den beri lol oynuyorum her şampiyonun rünlerini ezberledim ama tek sorunum ne gibi durumlarda Yenilmez veya Elektirik ver gibi vb rünleri seçmeliyim. Lütfen işime yaramayacak gereksiz cevaplardan kaçının mümkünse güzel bir açıklama iyi olur. İyi forumlar herkese
Ben porofessor gg kullanıyorum bence en sade ve en iyisi o bana göre ben sadecelik sevdiğim için onu tavsiye ederim sana profesyonel arenadaki oyuncuların rünlerini öneriyor . ve ayrıca karşındaki adama görede eşya öneriyor sana denemelisin bence .Merhaba arkadaşlar Yaklaşık sezon 8 den beri lol oynuyorum her şampiyonun rünlerini ezberledim ama tek sorunum ne gibi durumlarda Yenilmez veya Elektirik ver gibi vb rünleri seçmeliyim. Lütfen işime yaramayacak gereksiz cevaplardan kaçının mümkünse güzel bir açıklama iyi olur. İyi forumlar herkese
mesela akalisin karsında sett gibi dövüscü ve tank var sürekli fight atcaksın o zaman yenilmezMerhaba arkadaşlar Yaklaşık sezon 8 den beri lol oynuyorum her şampiyonun rünlerini ezberledim ama tek sorunum ne gibi durumlarda Yenilmez veya Elektirik ver gibi vb rünleri seçmeliyim. Lütfen işime yaramayacak gereksiz cevaplardan kaçının mümkünse güzel bir açıklama iyi olur. İyi forumlar herkese
Bunu her hero için anlatmıyım ama viktor mesela ne girersen gir okey dimi ama karşındaki mechup bağlı tek atıyım dersen istersen elektirik gir dürtücem ama kesemem dersek para veya air gir mobil olsun diyorsan feyzrush girMerhaba arkadaşlar Yaklaşık sezon 8 den beri lol oynuyorum her şampiyonun rünlerini ezberledim ama tek sorunum ne gibi durumlarda Yenilmez veya Elektirik ver gibi vb rünleri seçmeliyim. Lütfen işime yaramayacak gereksiz cevaplardan kaçının mümkünse güzel bir açıklama iyi olur. İyi forumlar herkese
bu karakterden karaktere değişecek bişey mesala bazı karakterler yenilmezi can çalmak içinde girebilir bazı karakterler sadece damage boostu için girebilirMerhaba arkadaşlar Yaklaşık sezon 8 den beri lol oynuyorum her şampiyonun rünlerini ezberledim ama tek sorunum ne gibi durumlarda Yenilmez veya Elektirik ver gibi vb rünleri seçmeliyim. Lütfen işime yaramayacak gereksiz cevaplardan kaçının mümkünse güzel bir açıklama iyi olur. İyi forumlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?