yardimimiz dokunuyorsa ne mutlu bize hocam.Böyle bilgilendirici ve kazançlı konuların devamını diliyorum hocam elinize sağlık.
elinizde hali hazirda nft olmasi gerek profilinizi olusturduktan sknra create diceksiniz ordan gas fee odemeden nft nizi koyup adlandiracakziniz en sonda yapmaniz gereken fiyatlandirma gayet kolay bir uygulamaOpensea üzerinden NFT yüklemesi ve satışı nasıl yapılıyor detaylı bilgi verebilir misiniz?
tesekkurler hocamBunlar baya başarılı reis beğendim.
Kayıt olurken ödememiz gereken bir fee var mıydı?elinizde hali hazirda nft olmasi gerek profilinizi olusturduktan sknra create diceksiniz ordan gas fee odemeden nft nizi koyup adlandiracakziniz en sonda yapmaniz gereken fiyatlandirma gayet kolay bir uygulama
Post automatically merged:
tesekkurler hocam
2 haftada sattim hocam onemli olan ilgi gostermek ve sanssatmak için çok uzun bir süre beklemek zorundasın, belki bir yıl
opensea nft yükleme ücreti alıyor
eth yerine polygonu secerseniz ucret odrmezsiniz ama ucreti yine eth olarak aliyorsunuzopensea nft yükleme ücreti alıyor bildiğim kadarıyla
evet olur hatta pixelart programlar var onlara bakabilirsinmerak ettiğim bazı şeyler var
ben paintten bir stickman çizsem bu nft olur mu ?
benim eklediğim nftnin eşsiz olup olmadığını nasıl bilebilirim ?
Belki o bir yıl beklemene değecek. Çok büyük meblağlar dönüyor. Bir sürü yapıp köşeye çekilip satılmasını beklenebilir bence.satmak için çok uzun bir süre beklemek zorundasın, belki bir yıl
evet minimum 60 dolar vermen gerekiyoropensea nft yükleme ücreti alıyor bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?