güzel anlatmıssın hocam bende arıyordum ufaktan hile yapmayı öğrenmek için mesela no recoil pointer buldun onu c++'da uygulama yapıp 1tane check box ve 1 button koyduktan sonra onların içine yazıkcak kodları nasıl bulabilirim çalıştırmak için müsait oldugunda cevapalrmısınDipnot : eğer bahsettiğin oyunda ateş etmeye başladıgında silah havaya kalkıyor ve ateşi bıraktıgında eski noktasına geri dönüyorsa anlattığım mantık işe yarar.
- cheat engine ayarlarına girip increase value - decrease value - unknown value gibi tuşlara kısayol tuşu ata.
- arama tipini float olarak ayarla
- ateş etmiyorken unknown value tarat
- ateş ediyorken silahın yukarıya kalkıyorken increased value (artan değer) tarat
- ateş etmeyi kes decreased value (azalan değer) tarat
- az sonuç kalıncaya kadar tekrarla ve çıkan şüpheli adreslerin valuelerini 0 yap
daha fazla anlatacak birşeyim yok ben bu işleri bırakalı uzun yıllar oldu bizim ekibimizdeki @CauS , @maskelihileci bu işleri yapıyor
Aynı konuyu açmaktan kaçının ve konu başlıgını biraz daha detaylı yazın.
ya bir kaç şey b uldum ama sonuç 0 olarak sabitlenmiyor unkown valuede sonuç çıkmıyoır ve silah tararken arama yapamıyorumDipnot : eğer bahsettiğin oyunda ateş etmeye başladıgında silah havaya kalkıyor ve ateşi bıraktıgında eski noktasına geri dönüyorsa anlattığım mantık işe yarar.
- cheat engine ayarlarına girip increase value - decrease value - unknown value gibi tuşlara kısayol tuşu ata.
- ateş ediyorken silahın yukarıya kalkıyorken increased value (artan değer) tarat
- az sonuç kalıncaya kadar tekrarla ve çıkan şüpheli adreslerin valuelerini 0 yap
daha fazla anlatacak birşeyim yok ben bu işleri bırakalı uzun yıllar oldu bizim ekibimizdeki @CauS , @maskelihileci bu işleri yapıyor
unknown value ilk taratıldıgında listeye sonuçları çıkarmaz bellekte tutar daha sonraki taramada listeye alır. increased value vb taraman gerekir unknown value tarattıktan sonra.ya bir kaç şey b uldum ama sonuç 0 olarak sabitlenmiyor unkown valuede sonuç çıkmıyoır ve silah tararken arama yapamıyorum![]()
peki bunun farklı bir yönetimi yokmu internettekileri denedim hiçbiri olmadıunknown value ilk taratıldıgında listeye sonuçları çıkarmaz bellekte tutar daha sonraki taramada listeye alır. increased value vb taraman gerekir unknown value tarattıktan sonra.
hocam dediğiniz herşeyi yaptım ama sonuç azalmıyor anca 2 kere filan aynı şekilde tarayıbnca oluyor neden acabaDipnot : eğer bahsettiğin oyunda ateş etmeye başladıgında silah havaya kalkıyor ve ateşi bıraktıgında eski noktasına geri dönüyorsa anlattığım mantık işe yarar.