Nolucak böyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im Not My Past
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Kanka valla ben genelde oyun oynadığım ve arkadaşlarımla görüntülü sohbet ve beraber oyun falan oynuyoruz hiç sıkılmıyorum alıyorum nescafe mi oturuyorum ama hareket de lazım fazla kalabalık biyer oturmuyorum zaten geceleri sahil boyu yürüyüşe çıkıyorum o yüzden biraz rahatım

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
işte en güzel başlık ne olcak böyle geneldede hep azımdan düşürmedim cümle ne olcak böyle böyle herşey illaki olcana varırda ya varmassa ya olmassa :)

abbbro
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
mal gibiyim virüs olmadan da öyleydim gerçi :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Dostum al bendende o kadar evde köpeğimle konuşmaya başladım ama bu vahim günler geçene kadar hem kendini hem başkalarını tehlikeye atma o yüzden evde kal brom

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ev iyidir evden çıkınca hayatı seversin.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
baba el mecbur çıkmıcaz bi süre

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bu süreci 1 aylık tatil olarak düşün ve keyfini çıkar

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Dışarıda ne yapacaksın sanki hocam boşver takıl işte kafana göre

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Okul dışında ayda yılda bir evden çıkan biri olduğum için, benim açımdan hiç sorun yok. Sana tavsiyem dizi, film izleyebilirsin bu süreç içinde. Oyun oynayabilirsin veya da. Yakın arkadaşların varsa, birlikte zaman geçirirsiniz o şekilde :) Başka yapacak bir şey yok ne yazık ki; ev içinde.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Okul dışında ayda yılda bir evden çıkan biri olduğum için, benim açımdan hiç sorun yok. Sana tavsiyem dizi, film izleyebilirsin bu süreç içinde. Oyun oynayabilirsin veya da. Yakın arkadaşların varsa, birlikte zaman geçirirsiniz o şekilde :) Başka yapacak bir şey yok ne yazık ki; ev içinde.
doğru söylüyosun valla.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
en azından şehrinizde kafayı yemessiniz.
Şahsen Denizlide oturuyorum instagramda sayfalarda görmüşsünüzdür zaten
banklar söküldü evlere kitlediler camiye gidenleri tutukladılar vs. ama hala dışarı zorla çıkmaya çalışan yaşlılar var
hatta banlar söküldü yere yatmaya başladılar
eve kitlenince bahçelerden tırmanmaya başladılar
vs. vs. size sadece gördüklerimi söylüyorum daha niceleri vardır tabikide halinize şükredin yinede.
Post automatically merged:

Bende aynıyım ama en azından haftasonları 1 gün dışarı çıkardık kafeye falan oturur sohbet muhabbet ederdik arkadaşlarla kafayı sıyırdım evde. Birde yaşlıları tutmaya çalışıyoruz tabii ki
anneannemi zorla evde tutuyoruz arada bize çaktırmadan kaçıyor dışarı kimse olayın ciddiyetini anlamış değil "Denizlide" dediğim gibi.

Üye
7 HİZMET YILI
cips kola netflix ve oyun dışında yapacak birşey yok

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
dizi önerisi alalım o zmn

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
virüs kapmaktan iyidir sıkılmak , hapis olmak #EvdeKal

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valla askerlikten sonra hiç bir kapalı alan bana koymuyor. Ama bu virüsün ülkenin %60'ına bulaşacağı konuşuluyor bu büyük bir rakam düşündürücü italya gibi olmazsak iyi.
ülkenin yüzde 60 ı demek nerden baksan 50 milyon insan demek hocam. o kadarı da sıkıntı bence sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...