Nolucak böyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dışarı çıkıp hastalığı kapıp eve getirip ailene bulaştırmayı deneyebilirsin. bu da bir seçenek ama evde can sıkıntısı daha iyi bence
böyle bir seçeneği seçseydim bu konuyu mu açardım? konuşmak için konuşmayın.
Post automatically merged:

Kanka valla ben genelde oyun oynadığım ve arkadaşlarımla görüntülü sohbet ve beraber oyun falan oynuyoruz hiç sıkılmıyorum alıyorum nescafe mi oturuyorum ama hareket de lazım fazla kalabalık biyer oturmuyorum zaten geceleri sahil boyu yürüyüşe çıkıyorum o yüzden biraz rahatım
sahil boyu yürümek bak bu güzel bir çözüm işte. ben de bugün çıktım sahilde kimse yok oturdum biramı yudumladım döndüm eve. tertemiz hava mis gibiydi.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
evde kalın beyler bu işin şakası yok yani

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum al bendende o kadar evde köpeğimle konuşmaya başladım ama bu vahim günler geçene kadar hem kendini hem başkalarını tehlikeye atma o yüzden evde kal brom
evdeyim bro yapcak bişey yok. ağlasak da zırlasak da doğru olan bu.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ülkenin yüzde 60 ı demek nerden baksan 50 milyon insan demek hocam. o kadarı da sıkıntı bence sanmıyorum.

Hocam bu aşağıdaki skalının artış değeri bize devam ederse 6 ay içinde net bir rakam vermiş oluyor.
Yayılmasını önleyemezseler bu rakama ulaşmak kaçınılmaz. %60 bulaştığında da zaten kızamık gibi bağışıklık sağlamış olacağız.
Bünyesi zayıf olanlar arada kaynayacak. Gönül isterki böyle birşey olmasın ama vaziyet onu gösteriyor.

11 Mart: 1
13 Mart: 5
14 Mart: 6
15 Mart: 18
16 Mart: 47
17 Mart: 98
18 Mart: 191
19 Mart: 359
20 Mart: 670

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Hocam bu aşağıdaki skalının artış değeri bize devam ederse 6 ay içinde net bir rakam vermiş oluyor.
Yayılmasını önleyemezseler bu rakama ulaşmak kaçınılmaz. %60 bulaştığında da zaten kızamık gibi bağışıklık sağlamış olacağız.
Bünyesi zayıf olanlar arada kaynayacak. Gönül isterki böyle birşey olmasın ama vaziyet onu gösteriyor.

İtalyada bu kadar hızlı yayılmamıştı virüs

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Tüylerim diken diken oldu, sanırım haklısın. Tabi bu 6 ay içinde bir tedavi bulurlarsa o başka. Fakat sıkıntı şurada, bu virüs iyileşsen de ciğerlerde kalıcı hasar bırakıyormuş.

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
karantinada 7. günüm aga Çok sıkıldım ciddi ciddi

o değilde Sevgilimle Görüşemiyorum aga hiç değilse Okul çıkışı sarılıyorduk falan
Ama şimdi oda yok Instadan aramıyor sormuyor

sonumuz hiç iyiye Gitmiyor Beyler Koronanın Hayla hiç bi Aşısı falan bulunmadı sonumuz hayır olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Tüylerim diken diken oldu, sanırım haklısın. Tabi bu 6 ay içinde bir tedavi bulurlarsa o başka. Fakat sıkıntı şurada, bu virüs iyileşsen de ciğerlerde kalıcı hasar bırakıyormuş.

Bununla yaşamayı öğreneceğiz, aşı geliştirmiş olsalar bile bunun ilaçlanma sürecinin 15 aya kadar çıkacağı konuşuluyor.
15 Ayda ben buranın halini düşünemiyorum siere leone gibi olur burası.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hiç sorma durumlar çok kötü kepenk kapattık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...