Notebook Tavsiyesine Ihtiyacim Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba dostlar . Uzun süredir bu forumdayım ve üniversiteli oldum . Gemi Insaati ve Gemi Makineleri bölümünü okuyorum . Gemi yat ve gemi malzemelerinin tasarımı adında derslerim var ve bu derslerde kullanabileceğim bir notebook almak istiyorum . Fiyatların artması endişe oluşturuyor şimdiden almak mantıklı geldi bana . Bütcem 15k görüşlerinizi okumak isterim .

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam monster leptoplarına bakabilirsin tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam monster leptoplarına bakabilirsin tavsiye ederim
Cok genel oldu be hocam . Daha net bir tavsiye istiyorum . 4 yıl boyunca işimi görmesi gerekiyor . Fiyat düşükse 15k ya yakın şekilde olan modeller için de tavsiyeye açığım. Belirttiğim gibi gemi yat tasarımı yapacağım ve yaparken zorlanması canımı sıkar .

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Cok genel oldu be hocam . Daha net bir tavsiye istiyorum . 4 yıl boyunca işimi görmesi gerekiyor . Fiyat düşükse 15k ya yakın şekilde olan modeller için de tavsiyeye açığım. Belirttiğim gibi gemi yat tasarımı yapacağım ve yaparken zorlanması canımı sıkar .
hocam link atılmıyor diye demiştim öyle

Üye
3 HİZMET YILI
ne tür bi laptop lazım performans açısındanmı yoksa klasiklik açısındanmı cevabına göre birşeyler önerebilirim o konuda o kadaar iyi olmasamda

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ne tür bi laptop lazım performans açısındanmı yoksa klasiklik açısındanmı cevabına göre birşeyler önerebilirim o konuda o kadaar iyi olmasamda
Klasiklik derken bilgim yok o konuda . Tasarım derslerim için akıcı bir şekilde işimi görmesi beni mutlu eder . Bu yönde yorumunu bilmek isterim

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Excalibur öneririm. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Klavye ışıkları, soğutma, pil gücü, ekran boyutu, performansı... Cidden mükemmel

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Excalibur öneririm. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Klavye ışıkları, soğutma, pil gücü, ekran boyutu, performansı... Cidden mükemmel
Tasarım konusunda 15k civarında hangi modeli işimi görür
Post automatically merged:

Bu devirde notebook almakta baya bi cep yakar ya.
Sorma hocam . En düşük 15k cepten çıkarmak gerekiyor . Sınavı kazanırken bu kadar stres yapmamıştım 😂

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İyi günler kardeşim. Hangi tasarım CAD programını kullanacaksın bilgin var mı? Kullanacağın programa göre bir tavsiyede bulunalım.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Alma kardeşim monster falan o yorumu yapan arkadaş yorum kasmak için boş boş yorum atıyor sürekli bir şeyden haberi yok insanları yanlış yönlendiriyor gönül ister ki sana son model önereyim ama gelelim ki türkiye'de böyle bir şey imkansız oluyor dostum şimdi önereceğim laptop bütçene hem uygun işlemcisi sana yetecek ekran kartı da 4 sene idare ettirir her türlü özellikten sana katkıda bulunacağına inanıyorum bütçen çerçevesinde bu şekilde önerdim ekran kartı olarak daha fazlasını aynı fiyatlara bulamazsın marka olarak güzel bir marka üzmez seni önereceğimin maksimumunu önerdim o yüzden bu ekran kartını seçmeye çalıştım görünce şaşırma yani bu fiyata anca bu şekilde oluyor dostum bırakıyorum linkini
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Monster laptop önermiyorum kaliteli bileşenler kullanılmıyor ekranda vs. daha önce kullandım ve hiç memnun kalmadım.

Şu iki laptopdan birini alabilirsin tasarım için olsun diyorsan sadece

MSI Modern 14 B11MOL-671XTR

Yok arada bir oyunda oynarım diyorsan şu modele bakabilirsin.

MSI Katana GF76 11UC-060XTR

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Monster laptop önermiyorum kaliteli bileşenler kullanılmıyor ekranda vs. daha önce kullandım ve hiç memnun kalmadım.

MSI Modern 14 B11MOL-671XTR gerçekten güzel bir laptop. benim fikrim bundan yana. asusun da tasarım için laptopları var

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İyi günler kardeşim. Hangi tasarım CAD programını kullanacaksın bilgin var mı? Kullanacağın programa göre bir tavsiyede bulunalım.
Bilgim yok , üst dönemlerden sordum bilgi verir bana . Tekrar yazarım size olur mu

Eyvallah çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için.
Alma kardeşim monster falan o yorumu yapan arkadaş yorum kasmak için boş boş yorum atıyor sürekli bir şeyden haberi yok insanları yanlış yönlendiriyor gönül ister ki sana son model önereyim ama gelelim ki türkiye'de böyle bir şey imkansız oluyor dostum şimdi önereceğim laptop bütçene hem uygun işlemcisi sana yetecek ekran kartı da 4 sene idare ettirir her türlü özellikten sana katkıda bulunacağına inanıyorum bütçen çerçevesinde bu şekilde önerdim ekran kartı olarak daha fazlasını aynı fiyatlara bulamazsın marka olarak güzel bir marka üzmez seni önereceğimin maksimumunu önerdim o yüzden bu ekran kartını seçmeye çalıştım görünce şaşırma yani bu fiyata anca bu şekilde oluyor dostum bırakıyorum linkini
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

merhaba ben özel ders veriyorum vac#1999 istediğin bi soru olursa beklerim
Eyvallah hocam

Çok teşekkür ederim . Vakit ayırdınız

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...