Notebook Tavsiyesine Ihtiyacim Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba dostlar . Uzun süredir bu forumdayım ve üniversiteli oldum . Gemi Insaati ve Gemi Makineleri bölümünü okuyorum . Gemi yat ve gemi malzemelerinin tasarımı adında derslerim var ve bu derslerde kullanabileceğim bir notebook almak istiyorum . Fiyatların artması endişe oluşturuyor şimdiden almak mantıklı geldi bana . Bütcem 15k görüşlerinizi okumak isterim .
hocam msi olabilir monster olabilir bütçene göre

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlar . Uzun süredir bu forumdayım ve üniversiteli oldum . Gemi Insaati ve Gemi Makineleri bölümünü okuyorum . Gemi yat ve gemi malzemelerinin tasarımı adında derslerim var ve bu derslerde kullanabileceğim bir notebook almak istiyorum . Fiyatların artması endişe oluşturuyor şimdiden almak mantıklı geldi bana . Bütcem 15k görüşlerinizi okumak isterim .
Huawei modellerine bir bakmanızı öneririm.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
acer nitro 5 AN515 önerebilirim hem donanım hemde tasarım olarak gayet güzel ürün bakmanıza tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Asus tuf GAMİNG F15 FX506LHB-HN348 şu cihaza bakmanı öneririm malum sartlarda oldugumuz icin cok birsey gelmiyor elden

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
15 k 4 yıl zor ve monster falan alamazsın alabiliceğin en iyi laptop 4 sene içim nu laptop gayet yeterlidir ama 18k Gamegaraj Slayer 3050Ti

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
daha 3 gün önce kız arkadaşıma aldık hocam. link bırakamayacağım. kusura bakma yasak. m*nster notebook rtx 3060 ti 16 gb ram 1 tb ssd özellikli almıştık

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
asus rog zephyrus şuan kullanıyorum çok sağlam

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selam, bilmiyorum hangi programları kullanacaksın, ancak bütçene tam uyan bir laptop buldum. @Adc Main hocamın önerdiği laptop ile aynı özelliklere sahip, ancak benim önerdiğim laptop i5 10300H'a göre işlemci konusunda daha güçlü (Ryzen 5 5600H). Çoğu programda işini görecektir. Her şey gönlünce olsun ❤️.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Laptop'un fiyatı 14.499 TL'dir. Bu fiyat sadece 60 adet stok için geçerli, acele etmelisin.)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Selam, bilmiyorum hangi programları kullanacaksın, ancak bütçene tam uyan bir laptop buldum. @Adc Main hocamın önerdiği laptop ile aynı özelliklere sahip, ancak benim önerdiğim laptop i5 10300H'a göre işlemci konusunda daha güçlü (Ryzen 5 5600H). Çoğu programda işini görecektir. Her şey gönlünce olsun ❤️.

(Laptop'un fiyatı 14.499 TL'dir. Bu fiyat sadece 60 adet stok için geçerli, acele etmelisin.)
Teşekkürler üstat amd işlemcilerine pek hakim olmadığımdan dolayı öyle bir öneride bulundum gidip arkadaşa çöp bir amd önermek istemedim ben genel de intel kullandığım için o yüzden arkadaşa daha iyisini gösterdiğin için kendi adıma ben teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Teşekkürler üstat amd işlemcilerine pek hakim olmadığımdan dolayı öyle bir öneride bulundum gidip arkadaşa çöp bir amd önermek istemedim ben genel de intel kullandığım için o yüzden arkadaşa daha iyisini gösterdiğin için kendi adıma ben teşekkür ederim
Estağfurullah, öyle yazmışsın kendimi kötü hissettim 😃. Tek isteğim, arkadaşın parasının karşılığını alması.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Estağfurullah, öyle yazmışsın kendimi kötü hissettim 😃. Tek isteğim, arkadaşın parasının karşılığını alması.
Yok yok problem yok hocam aman kötü hissetmeyin kendinizi ben arkadaşın parasının karşılığını almasını isterim tabii ki para bu devirde kolay kazanılmıyor ben sadece teşekkür babında söyledim öyle yani :pain: :salute:

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hocam 1-2 bin lira fazla verip bunlara bakabilirsin

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Eğer tasarım yapacaksan ağırlığı gaminge vermekten çok rendera vermen gerekiyor ama 15 k zor ya hocam, 20 k ya çok güzeller var da 15 tekiler gtx e kadar düşüyor ki rtx bir ekran kartı tasarım konusunda sana çok yardımcı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...