hocam msi olabilir monster olabilir bütçene göreMerhaba dostlar . Uzun süredir bu forumdayım ve üniversiteli oldum . Gemi Insaati ve Gemi Makineleri bölümünü okuyorum . Gemi yat ve gemi malzemelerinin tasarımı adında derslerim var ve bu derslerde kullanabileceğim bir notebook almak istiyorum . Fiyatların artması endişe oluşturuyor şimdiden almak mantıklı geldi bana . Bütcem 15k görüşlerinizi okumak isterim .
Monster konusunda pek sıcak bakılmıyor kendisinehocam msi olabilir monster olabilir bütçene göre
Huawei modellerine bir bakmanızı öneririm.Merhaba dostlar . Uzun süredir bu forumdayım ve üniversiteli oldum . Gemi Insaati ve Gemi Makineleri bölümünü okuyorum . Gemi yat ve gemi malzemelerinin tasarımı adında derslerim var ve bu derslerde kullanabileceğim bir notebook almak istiyorum . Fiyatların artması endişe oluşturuyor şimdiden almak mantıklı geldi bana . Bütcem 15k görüşlerinizi okumak isterim .
asus rog zephyrus şuan kullanıyorum çok sağlamMerhaba dostlar . Uzun süredir bu forumdayım ve üniversiteli oldum . Gemi Insaati ve Gemi Makineleri bölümünü okuyorum . Gemi yat ve gemi malzemelerinin tasarımı adında derslerim var ve bu derslerde kullanabileceğim bir notebook almak istiyorum . Fiyatların artması endişe oluşturuyor şimdiden almak mantıklı geldi bana . Bütcem 15k görüşlerinizi okumak isterim .
Selam, bilmiyorum hangi programları kullanacaksın, ancak bütçene tam uyan bir laptop buldum. @Adc Main hocamın önerdiği laptop ile aynı özelliklere sahip, ancak benim önerdiğim laptop i5 10300H'a göre işlemci konusunda daha güçlü (Ryzen 5 5600H). Çoğu programda işini görecektir. Her şey gönlünce olsunMerhaba dostlar . Uzun süredir bu forumdayım ve üniversiteli oldum . Gemi Insaati ve Gemi Makineleri bölümünü okuyorum . Gemi yat ve gemi malzemelerinin tasarımı adında derslerim var ve bu derslerde kullanabileceğim bir notebook almak istiyorum . Fiyatların artması endişe oluşturuyor şimdiden almak mantıklı geldi bana . Bütcem 15k görüşlerinizi okumak isterim .
Teşekkürler üstat amd işlemcilerine pek hakim olmadığımdan dolayı öyle bir öneride bulundum gidip arkadaşa çöp bir amd önermek istemedim ben genel de intel kullandığım için o yüzden arkadaşa daha iyisini gösterdiğin için kendi adıma ben teşekkür ederimSelam, bilmiyorum hangi programları kullanacaksın, ancak bütçene tam uyan bir laptop buldum. @Adc Main hocamın önerdiği laptop ile aynı özelliklere sahip, ancak benim önerdiğim laptop i5 10300H'a göre işlemci konusunda daha güçlü (Ryzen 5 5600H). Çoğu programda işini görecektir. Her şey gönlünce olsun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Laptop'un fiyatı 14.499 TL'dir. Bu fiyat sadece 60 adet stok için geçerli, acele etmelisin.)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Estağfurullah, öyle yazmışsın kendimi kötü hissettimTeşekkürler üstat amd işlemcilerine pek hakim olmadığımdan dolayı öyle bir öneride bulundum gidip arkadaşa çöp bir amd önermek istemedim ben genel de intel kullandığım için o yüzden arkadaşa daha iyisini gösterdiğin için kendi adıma ben teşekkür ederim
Yok yok problem yok hocam aman kötü hissetmeyin kendinizi ben arkadaşın parasının karşılığını almasını isterim tabii ki para bu devirde kolay kazanılmıyor ben sadece teşekkür babında söyledim öyle yaniEstağfurullah, öyle yazmışsın kendimi kötü hissettim. Tek isteğim, arkadaşın parasının karşılığını alması.