Cok genel oldu be hocam . Daha net bir tavsiye istiyorum . 4 yıl boyunca işimi görmesi gerekiyor . Fiyat düşükse 15k ya yakın şekilde olan modeller için de tavsiyeye açığım. Belirttiğim gibi gemi yat tasarımı yapacağım ve yaparken zorlanması canımı sıkar .hocam monster leptoplarına bakabilirsin tavsiye ederim
hocam link atılmıyor diye demiştim öyleCok genel oldu be hocam . Daha net bir tavsiye istiyorum . 4 yıl boyunca işimi görmesi gerekiyor . Fiyat düşükse 15k ya yakın şekilde olan modeller için de tavsiyeye açığım. Belirttiğim gibi gemi yat tasarımı yapacağım ve yaparken zorlanması canımı sıkar .
Klasiklik derken bilgim yok o konuda . Tasarım derslerim için akıcı bir şekilde işimi görmesi beni mutlu eder . Bu yönde yorumunu bilmek isterimne tür bi laptop lazım performans açısındanmı yoksa klasiklik açısındanmı cevabına göre birşeyler önerebilirim o konuda o kadaar iyi olmasamda
Yapacak birşey yok hocam eğitim içinBu devirde notebook almakta baya bi cep yakar ya.
Tasarım konusunda 15k civarında hangi modeli işimi görürExcalibur öneririm. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Klavye ışıkları, soğutma, pil gücü, ekran boyutu, performansı... Cidden mükemmel
Sorma hocam . En düşük 15k cepten çıkarmak gerekiyor . Sınavı kazanırken bu kadar stres yapmamıştımBu devirde notebook almakta baya bi cep yakar ya.
Haklısın. Şimdiden derslerinde başarılar dilerim.Yapacak birşey yok hocam eğitim için
Eyvallah sağolasınHaklısın. Şimdiden derslerinde başarılar dilerim.
teşekkürler hocamHaklısın. Şimdiden derslerinde başarılar dilerim.
tasarım derken 3d modelleme vb. mi kastediyorsunuzTasarım konusunda 15k civarında hangi modeli işimi görür
Post automatically merged:
Sorma hocam . En düşük 15k cepten çıkarmak gerekiyor . Sınavı kazanırken bu kadar stres yapmamıştım
Evet evet, 3d modelleme de içindeteşekkürler hocam
Post automatically merged:
tasarım derken 3d modelleme vb. mi kastediyorsunuz
Asus'un tasarım için dizüstü bilgisayarları olduğunu hatırlıyorum. ama fiyatı bilmiyorumEvet evet, 3d modelleme de içinde
Alma kardeşim monster falan o yorumu yapan arkadaş yorum kasmak için boş boş yorum atıyor sürekli bir şeyden haberi yok insanları yanlış yönlendiriyor gönül ister ki sana son model önereyim ama gelelim ki türkiye'de böyle bir şey imkansız oluyor dostum şimdi önereceğim laptop bütçene hem uygun işlemcisi sana yetecek ekran kartı da 4 sene idare ettirir her türlü özellikten sana katkıda bulunacağına inanıyorum bütçen çerçevesinde bu şekilde önerdim ekran kartı olarak daha fazlasını aynı fiyatlara bulamazsın marka olarak güzel bir marka üzmez seni önereceğimin maksimumunu önerdim o yüzden bu ekran kartını seçmeye çalıştım görünce şaşırma yani bu fiyata anca bu şekilde oluyor dostum bırakıyorum linkiniCok genel oldu be hocam . Daha net bir tavsiye istiyorum . 4 yıl boyunca işimi görmesi gerekiyor . Fiyat düşükse 15k ya yakın şekilde olan modeller için de tavsiyeye açığım. Belirttiğim gibi gemi yat tasarımı yapacağım ve yaparken zorlanması canımı sıkar .
MSI Modern 14 B11MOL-671XTR gerçekten güzel bir laptop. benim fikrim bundan yana. asusun da tasarım için laptopları varMonster laptop önermiyorum kaliteli bileşenler kullanılmıyor ekranda vs. daha önce kullandım ve hiç memnun kalmadım.
Şu iki laptopdan birini alabilirsin tasarım için olsun diyorsan sadece
MSI Modern 14 B11MOL-671XTR
Yok arada bir oyunda oynarım diyorsan şu modele bakabilirsin.
MSI Katana GF76 11UC-060XTR
Bilgim yok , üst dönemlerden sordum bilgi verir bana . Tekrar yazarım size olur muİyi günler kardeşim. Hangi tasarım CAD programını kullanacaksın bilgin var mı? Kullanacağın programa göre bir tavsiyede bulunalım.
Alma kardeşim monster falan o yorumu yapan arkadaş yorum kasmak için boş boş yorum atıyor sürekli bir şeyden haberi yok insanları yanlış yönlendiriyor gönül ister ki sana son model önereyim ama gelelim ki türkiye'de böyle bir şey imkansız oluyor dostum şimdi önereceğim laptop bütçene hem uygun işlemcisi sana yetecek ekran kartı da 4 sene idare ettirir her türlü özellikten sana katkıda bulunacağına inanıyorum bütçen çerçevesinde bu şekilde önerdim ekran kartı olarak daha fazlasını aynı fiyatlara bulamazsın marka olarak güzel bir marka üzmez seni önereceğimin maksimumunu önerdim o yüzden bu ekran kartını seçmeye çalıştım görünce şaşırma yani bu fiyata anca bu şekilde oluyor dostum bırakıyorum linkiniBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Eyvallah hocammerhaba ben özel ders veriyorum vac#1999 istediğin bi soru olursa beklerim
Çok teşekkür ederim . Vakit ayırdınızMonster laptop önermiyorum kaliteli bileşenler kullanılmıyor ekranda vs. daha önce kullandım ve hiç memnun kalmadım.
Şu iki laptopdan birini alabilirsin tasarım için olsun diyorsan sadece
MSI Modern 14 B11MOL-671XTR
Yok arada bir oyunda oynarım diyorsan şu modele bakabilirsin.
MSI Katana GF76 11UC-060XTR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?