Süper Üye
arkadaşlar nvida nın kendi sitesi hariç başka bir driver programında hepsini indirien bir program var mı driver booster falan tarzı şeyler demeyin bunlarda yok
nasıl yok hocam? Ben nvidia driverlarını hep driver boosterdan indirip kullanıyorum daha hiç bir sorun çıkmadı.arkadaşlar nvida nın kendi sitesi hariç başka bir driver programında hepsini indirien bir program var mı driver booster falan tarzı şeyler demeyin bunlarda yok
driver boosterda var ben ordan yapıyorumarkadaşlar nvida nın kendi sitesi hariç başka bir driver programında hepsini indirien bir program var mı driver booster falan tarzı şeyler demeyin bunlarda yok
sorun orda nvida bende desteklenmiyor hatası alıp alıp duruyorum baya bi çözüm yolu yapmaya çalıştım ama kimse yardım edemediHocam zaten windows 10 ve üstünü kullanıyorsanız bütün gerekli driverlar hazır halde geliyor siz sadece gelen ekran kartı driverlerini güncelleseniz yeterli olacaktır. Ekstra bir driver güncellemsi yapmanıza gerek yok.
bazı nvida ekran kartlarına sahip kişilerde hepsini indirmiyor ki bende sadece 2 3 tanesini indiriyor onlarda eski sürümler fps kasmasına yol açıyor nvida kendi sitesinden indirince de desteklenmiyor hatası alıoyrum pc sıfırlandıktan sonranasıl yok hocam? Ben nvidia driverlarını hep driver boosterdan indirip kullanıyorum daha hiç bir sorun çıkmadı.