Resmi kendim ss aldım. Ekran kartım GeForce GTX1050 (16GB) ama şimdi baktım İntel Grafikte var nasıl yapıcam ?Resim koymamışsın ama tahmin ettiğime göre
Laptop kullanıyorsun ve ana ekran kartın intel hd graphics olarak gözüküyor bu sebepten ötürü nvidia denetim masasını kullanamıyorsun
16 GB 1050 nası oluyor?Resmi kendim ss aldım. Ekran kartım GeForce GTX1050 (16GB) ama şimdi baktım İntel Grafikte var nasıl yapıcam ?
oluyor işte olmasa neden diyim16 GB 1050 nası oluyor?
dxdiag da yaklaşık toplam belleğe değil görüntü belleği (VRam) e bak.oluyor işte olmasa neden diyim![]()
Ramden bahsediyor sanırım16 GB 1050 nası oluyor?
Oyun dışında görüntü işlemelerini intel hd graphics yapıyor, oyunlarda ise gtx1050 oyun oynarken 2. ekran kartına öncelik tanımayı unutma dostum.Resmi kendim ss aldım. Ekran kartım GeForce GTX1050 (16GB) ama şimdi baktım İntel Grafikte var nasıl yapıcam ?
Ekran kartına öncelik tanıma dimi bu?Ramden bahsediyor sanırım
Soruna gelince;
Nvidia Denetim Masası peneresinde 3D ayarları altındaki , ikinci sıradaki 3D ayarlarının Yönetilmesine tıklayın. Genel ayarların altında
![]()
Tercih edilen grafik işlemcisini , Yüksek performanslı Nvidia işlemcisini seçin ve uygula deyin. Bu ayardan sonra oyunlara girerken verilen ekran kartı hata uyarıları ve oyunlardaki donmalar , kasılmalar düzelmiş olacaktır. -Alıntıdır