Nvidia Denetim Masası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bazı arkadaşları görüyorum burda çok seçenek oluyor. Ekran, video vb şeyler oluyor ama bende sadece bu var sebebi nedir nasıl çoğaltabilirim.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Resim koymamışsın ama tahmin ettiğime göre
Laptop kullanıyorsun ve ana ekran kartın intel hd graphics olarak gözüküyor bu sebepten ötürü nvidia denetim masasını kullanamıyorsun

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Resim koymamışsın ama tahmin ettiğime göre
Laptop kullanıyorsun ve ana ekran kartın intel hd graphics olarak gözüküyor bu sebepten ötürü nvidia denetim masasını kullanamıyorsun
Resmi kendim ss aldım. Ekran kartım GeForce GTX1050 (16GB) ama şimdi baktım İntel Grafikte var nasıl yapıcam ?

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
16 GB 1050 nası oluyor?
Ramden bahsediyor sanırım :D
Soruna gelince;
Nvidia Denetim Masası peneresinde 3D ayarları altındaki , ikinci sıradaki 3D ayarlarının Yönetilmesine tıklayın. Genel ayarların altında

nvidia-varsayilan-ayari-burakyeni.jpg

Tercih edilen grafik işlemcisini , Yüksek performanslı Nvidia işlemcisini seçin ve uygula deyin. Bu ayardan sonra oyunlara girerken verilen ekran kartı hata uyarıları ve oyunlardaki donmalar , kasılmalar düzelmiş olacaktır. -Alıntıdır

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Resmi kendim ss aldım. Ekran kartım GeForce GTX1050 (16GB) ama şimdi baktım İntel Grafikte var nasıl yapıcam ?
Oyun dışında görüntü işlemelerini intel hd graphics yapıyor, oyunlarda ise gtx1050 oyun oynarken 2. ekran kartına öncelik tanımayı unutma dostum.
Post automatically merged:

Ramden bahsediyor sanırım :D
Soruna gelince;
Nvidia Denetim Masası peneresinde 3D ayarları altındaki , ikinci sıradaki 3D ayarlarının Yönetilmesine tıklayın. Genel ayarların altında

nvidia-varsayilan-ayari-burakyeni.jpg

Tercih edilen grafik işlemcisini , Yüksek performanslı Nvidia işlemcisini seçin ve uygula deyin. Bu ayardan sonra oyunlara girerken verilen ekran kartı hata uyarıları ve oyunlardaki donmalar , kasılmalar düzelmiş olacaktır. -Alıntıdır
Ekran kartına öncelik tanıma dimi bu?

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Anladım teşşekürler. Dediğiniz şeyleri yaptım oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...