Çözüldü RTX 3050 Ryzen 5 5600 sistemde PUBG Mobile'da FPS düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Selamünaleyküm arkadaşlar, benim bilgisayarım RTX 3050 ekran kartına sahip ama OEM sürümüymüş ve bunu ben yeni görüyorum, bazı oyunlarda sorun yaratmazken; mesela PUBG Mobile'da 2K ayarlarda darboğaz yapmazken 1080p-720p ayarlarda darboğaz yapıyor hatta FPS düşüşleri oluyor, sebebi nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
PUBG Mobile üzerinden bir varsayımda bulunmak anlamsız çünkü kendisi bir mobil oyun ve emulatör üzerinden oynanıyor. Her ne kadar optimizasyon güncellemeleri yapılsa da, tam anlamıyla sisteminiz ile uyumlu çalışabilecek bir oyun değil. Yani sorun sizin sisteminizde değil, direkt oyun ve emulatör kaynaklı bir sorun yani sisteminiz dar boğaz yapmıyor.
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
dostum kart ve işlemci uyumlu bir darboğaz söz konusu değil fakat şöyle bir durum var çözünürlük ne kadar çok düşerse işlemciye o kadar yük biner mutemelen sorun bundan kaynaklı 2k da oynamaya devam etsen daha iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yaşamaz R5 5600x çok iyi bir işlemci RTX3060 ile kombinli bende şu an hiçbir sorun yaşamadan oyunları açıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bence Sorun Olmaz Genede Anliyoesan Bilgisayar Açılırken Alt Enter Bas Ve Ayarlarını İrfan Yap Belki Ram İle Sıkıntın olabilir Belki Hepsini Kullanmıyor Bilgisayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...