☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ne gibi uyumluluk acaba birde çoğalticlari ana karttaki hdd yerindenmi cogaltiyoruz nereye baglantili oluyor acabaÇoğaltıcılar var ama kullanırken uyumluluk konusunda dikkatli olmak lazım.
Bildiğim kadarıyla PCIe yuvasına takıyorsunuz uyumluluk derkende bazı çoğaltıcılar yüksek hızlarda çalışan ssd'lere uygun oluyor ayrıca M2 girişiniz varsa M2 girişine takılan çoğaltıcılar var.Ne gibi uyumluluk acaba birde çoğalticlari ana karttaki hdd yerindenmi cogaltiyoruz nereye baglantili oluyor acaba
M2 derken ana nvme ssd nin girdigi yerse 1 tane var onuda kullaniyorum harici normal 4 tane hdd girisi var ordada 3 tane ssd kullaniyorumBildiğim kadarıyla PCIe yuvasına takıyorsunuz uyumluluk derkende bazı çoğaltıcılar yüksek hızlarda çalışan ssd'lere uygun oluyor ayrıca M2 girişiniz varsa M2 girişine takılan çoğaltıcılar var.
Ram slotlarim dolu hocam yaram slotunu dolduran 4 m2 ssd takabildiğin apartlar var linkini bulamadım bir videoda görmüştüm.
Hocam dedignden bir sey anlamadim yaDoludur kardeşim benim RAM slotlarına dikkat et kardeşim benim
M2 SSD 'ler normal SATA SSD'lere göre daha küçük ve biraz daha hızlı oluyorlar. NVMe, SSD'nin kullandığı protokol oluyor.M2 derken ana nvme ssd nin girdigi yerse 1 tane var onuda kullaniyorum harici normal 4 tane hdd girisi var ordada 3 tane ssd kullaniyorum
Nasil anlamadimbir sey descek mi acba
Ben ssd leri normal hdd yerine taktim hocam olmazmi oM2 SSD 'ler normal SATA SSD'lere göre daha küçük ve biraz daha hızlı oluyorlar. NVMe, SSD'nin kullandığı protokol oluyor.
Çalışıyorsa sorun yoktur herhaldeNasil anlamadim
Post automatically merged:
Ben ssd leri normal hdd yerine taktim hocam olmazmi o
Calisiyor ucude sorunsuz yani hizdan yana sorun olmaz dimi cunku test ettim ayni yazan hiza yakin hiz degerleri cikiyorÇalışıyorsa sorun yoktur herhalde
Hızı etkilemez , etkilese bile çok çok az etkilerCalisiyor ucude sorunsuz yani hizdan yana sorun olmaz dimi cunku test ettim ayni yazan hiza yakin hiz degerleri cikiyor
Genelde hızdan yana sorun olmaz.Calisiyor ucude sorunsuz yani hizdan yana sorun olmaz dimi cunku test ettim ayni yazan hiza yakin hiz degerleri cikiy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?