yenisini alalımda ucuz pc yok bu devirde beyler![]()
2500 tlm var elimde yaz sonuna kadarŞimdi şöyle bir durum var, hangi oyunu oynayacağına bakıyor birazda. İhtiyaç meselesi yani. Bundan 3 sene önce benim bilgisayar özelliklerim şunlardı:
Intel pentium 4 3.0 GHZ, 4GB DDR2 RAM , ASUS EAH 5570HD 1GB 128 Bit Ekran kartı.
Lol oynatıyordu bana, cs go 'yu da en düşük ayarda rahat rahat oynuyordum.
Neyse parayı buldum, fakat gene çok aşırıya kaçmadan kendi sistemimi dizdim, çünkü ihtiyaçlarımı biliyorum, oynadığım oyunları biliyorum. O yüzden Tasarruf ediyorum. Şimdi ki sistem özelliklerim:
AMD FX(tm)-8300 Eight-Core Processor 4.21 GHZ
8x2 16 GB DDR3 1600 MHZ Ram
AMD Radeon R9 380X 4GB 256 Bit Ekran kartı
Gördüğünüz gibi sistemim orta segment, işlemcim zaten çöp ama ihtiyaçlarımı karşılıyor. Dota 2 Full Ultrada 100 FPS oynatıyorsa bana yetiyor şahsen![]()
abi nedense senin yazılarını çok beğeniyorumŞimdi şöyle bir durum var, hangi oyunu oynayacağına bakıyor birazda. İhtiyaç meselesi yani. Bundan 3 sene önce benim bilgisayar özelliklerim şunlardı:
Intel pentium 4 3.0 GHZ, 4GB DDR2 RAM , ASUS EAH 5570HD 1GB 128 Bit Ekran kartı.
Lol oynatıyordu bana, cs go 'yu da en düşük ayarda rahat rahat oynuyordum.
Neyse parayı buldum, fakat gene çok aşırıya kaçmadan kendi sistemimi dizdim, çünkü ihtiyaçlarımı biliyorum, oynadığım oyunları biliyorum. O yüzden Tasarruf ediyorum. Şimdi ki sistem özelliklerim:
AMD FX(tm)-8300 Eight-Core Processor 4.21 GHZ
8x2 16 GB DDR3 1600 MHZ Ram
AMD Radeon R9 380X 4GB 256 Bit Ekran kartı
Gördüğünüz gibi sistemim orta segment, işlemcim zaten çöp ama ihtiyaçlarımı karşılıyor. Dota 2 Full Ultrada 100 FPS oynatıyorsa bana yetiyor şahsen![]()