Ö ve Ç tuşlarının yerleri değişik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Rampage bygame-K2 klavyem uzun zamandır bu şekilde ö ye basıyorum ç geliyor ç ye basınca da ö karşılaşan oldu mu?

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
tuşları sök yerlerini değiştir?. elin alışmışsa da windows tuş ataması var youtubedan bak değiştir yerlerini

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam klavyeye su falan dökmüş olmayasın kısa devre yapıyor bazen öyle

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
bendede bazen a w s d tuşları ile yön tüşları yer değiştiriyordu pc yeniden başlarınca düzeliyordu

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bende benzer bir olay yaşadım. Ok tuşları seri basarken Shift, A, hesap makinesi vb.. farklı tuş işlevi çağırıyor. Bu durumu monster tulpar clevo kasası için oldu

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Üzerine birşey döktün mü tozlanmış falan da olabilir temizle , yazılımsal olarak önerebileceğim TÜRKÇE moda al eğer değilse

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reis bi arkadaşın senden habersiz yerlerinideğiştirmiş olamsın klavyenin tuşunu söküp

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Reis bi arkadaşın senden habersiz yerlerinideğiştirmiş olamsın klavyenin tuşunu söküp
yok hocam da aklıma birşey getirdin normalde klavyede m nin sağında ö olması lazım ben de ç var aslında klavye doğru basıyor yerleri değişikmiş googledan baktım normal q klavye ile benim klavyenin görsellerini karşılaştırdım varsayılan hali böyleymiş sçküp yerlerini değişicem :D teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yok hocam da aklıma birşey getirdin normalde klavyede m nin sağında ö olması lazım ben de ç var aslında klavye doğru basıyor yerleri değişikmiş googledan baktım normal q klavye ile benim klavyenin görsellerini karşılaştırdım varsayılan hali böyleymiş sçküp yerlerini değişicem :D teşekkürler
Anlaşılan senin tuş yeri değişik biri şlaka yapmış belki üreten firmadaki biri yapmıştır :D Sorun çözüldüyse ne mutlu

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kanka klavyeye sıvı bir şey döktün büyük ihtimal eğer dökmediysen ctrl alt shift kombinasyonunu dene kombinasyon değiştiği halde problem aynı ise büyük ihtimal klavye sorunlu

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
kral sök tuşları yerlerini değiştir en kötü baktın olmuyor / driverında belki bi ayar bozuktur ona bakmayı dene

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Muhtemlelen klavyeye birşeyler dökülmüştür ve kısa devre yapıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...