denedim ve olmadı zaten hepsin böyleydi bir değişiklik yapmadım açıkcası...Ayarlar -> Video -> Temel (Tuval) Çözünürlüğü ve Çıkış (Boyutlandırılmış Çözünürlüğü) kısımlarını 1920x1080 yani 1080p olarak ayarlamanı öneriyorum.
Ayarlar -> Video -> Ortak FPS Değeleri kısmını 60 yapmalısın.
Ekli dosyayı görüntüle 90824
Bunu yapıp tekrar dener misin? Ayrıca Çıkış kısmından Kayıt biçimi .mp4 tercih et.
XFX 5500 XT 4 GBBilgisayar sistemin nedir
ayarlardan gpu kullanımını yükseğe alArkadaşlar video böyle bunu nasıl düzelteceğim bilgisi olan var mı? AKICI Şekilde 60 FPS Kayıt alsa yeter düzeltemedim bir türlü.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
XFX 5500 XT 4 GBVideo kaydı sırasında bilgisayarının donanımının yeterli olup olmadığını da kontrol etmen gerekiyor yüksek fps'li kayıt yapmak için bilgisayarının işlemcisi grafik kartı ve ram'inin yeterli olması gerekiyor
ayarlarına bak youtubeden bide pc donanımın yeterlimi kontrol etArkadaşlar video böyle bunu nasıl düzelteceğim bilgisi olan var mı? AKICI Şekilde 60 FPS Kayıt alsa yeter düzeltemedim bir türlü.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum baktım zaten hiç biri çözüm olmadı buraya ondan konu açtım yorum yapmak için yapma lütfen.ayarlarına bak youtubeden bide pc donanımın yeterlimi kontrol et
nasıl yani? giriş ve çıkışı 1080p altına mı çekip deneyeyim? ne demek istediğini daha detaylı anlatır mısın? sorunum hala devam ediyor1920x1080 çözünürlük altinda kullan her zaman 60 fps üzeri çıkarsan programin kendisi kasmaya baslar zaten
1080 altı kullan dostumdostum baktım zaten hiç biri çözüm olmadı buraya ondan konu açtım yorum yapmak için yapma lütfen.
Post automatically merged:
nasıl yani? giriş ve çıkışı 1080p altına mı çekip deneyeyim? ne demek istediğini daha detaylı anlatır mısın? sorunum hala devam ediyor