Odak ve dikkat sorunu nasıl çözülebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu tamamen psikolojik bir durum olduğu için bu sorunu kafanda bitirmen gerekiyor bunu dalga geçer gibi söylediğimi düşünüyosun herkes böyle diyor çünkü ama gerçekten de öyle senin yapman gereken kitap okumak reflekslerini geliştirmek bunlar odaklanmanı sağlar ben soru çözerken gram odaklanamazdım neden odaklanamadığımı çözdüm saçımı çok elliyordum saçıma tek toka taktım ve dedim ki bu soruları yapmam gerekiyor önüne hedef koyunca ve o hedef mecbur yapman gerektiğinde ister istemez odaklanıyorsun ve şöyle diyip harp okuluna gittiğinde odak ve dikkat sorunu diye bir şey kalmicak emin olabilirsin bunu kafaya takma kafaya takarsan daha çok sorun teşkil eder umarım dediklerimi uygularsın tecrübe konuşuyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Doktora görünmek bence en mantıklısı bir arkadaş demiş B12 eksikliği olabilir diye bir ara bende de vardı B12 eksikliği ve o zamanlarda odak ve dikkat eksikliğimde vardı b12 ilacı kullanmaya başlayınca nispeten azaldı diyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dikkatinizi dağıtabilecek her şeyi uzaklaştırın. Çalışma veya çalışma ortamınızı sakin ve düzenli tutmaya çalışın. Bu, görevleri yerine getirmek için konsantrasyonda çok yardımcı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evde egzersiz yapmanı öneririm. spora da gidebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
uykunu düzene sok , plan yap , sosyal medya kullanmayı bırak , düzenli kahvaltı spor bunlar işine yarar dostum psikolaga gidip danışabilirsinde

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende yaşamıştım düzensiz uyku yaşantım vardı. Bu odak problemi bir müddet sonra unutkanlıkta ortaya çıkarıyor. Kesinlikle uyku düzenine önem ver. Vaktinde uyu ve erken kalk. Üstüne de bol bol kitap oku.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgisayardan kaynaklı benimde var çok odaklanamıyorum birşeye

balık ye derler bunu tam olarak bilmiyorum

ya kısaca daha temkinli ol bir şeye bakarken onun özelliklerini aklında geçir etrafına bakın bol bol bunu yap düzelecektir kolay gelsin kardeşim.

wl0

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
yoğunlaşmaya bak dikkatli ol

KeatreN
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Spor her ne kadar başta uğraştırıcı ve üşendirici gelse de çok iş yapıyor dene derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...