Okul ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba konu ve başlık yanlış olabilir. Bunun için özür dilerim.

Ben yeni 11.sınıf oldum ve 10.sınıfın sonunda alan seçmedim çünkü rehber ögretmenimle müdür okuldan ayrıldı. 2 tane sorum olucak bunla ilgili;
İlk önce dil seçmek istiyorum.Yeni gidecegim okul'da bana alan sorunca napıcam ve dil seçmek cidden mantıklı mı ?
(Matematik ve feni yapamıyorum ya da yapmak istemiyorum belirsizim)

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hangi meslek hayalinse onun peşinden git o yolda matematik varsa onuda öğren zor değil

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yanlış meslek seçimi yapma hayatın kararır :D ben elektrik seçtim bilgisayar işlerini seviyorum hayatım karardı şimdi kurslara gidip bilgisayar eğitimi alıp hastane güvenlik gibi yerlere atanacağım

(Konu Başlığında Sıkıntı Yok Kaldırılmaz Çünkü Konu Başlığıyla Aynı Olursa Konu Kaldırılmıyor Diye Biliyorum.)

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bir dilci olarak şunu söyliyim eğer ingilizceyi seviyorsan ve yapabiliyorsan git o sınıfa çünkü zorlu bir süreç olucak dil sınıfı öyle kolay değil. Sayısal sınıfı kadar zorluğu var. Eğer yapamıyorsan zorlanırsın haftada 14 saat ingilizce görülüyor çünkü (okullara göre bu saat değişebiliyor)

Yok eğer sen matematikden fenden kaçıp oraya gitmek istiyorsan sonun kötü olur kardeşim haberin olsun. Eşit ağırlığa git İngilizcen iyi seviyede değilse. En azından fen yok ve üniversitelerde eşit ağırlıktan alan çok bölüm var.

İnternette bazı videolar var. Dilci olacaklara tavsiyeler diye falan izle derim. Biraz daha iyi olur senin için.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. İngilizcem bana göre iyi seviyede yaşıtlarıma göre bence çünkü okudugum yazıları yarı yarıya anlıyabiliyorum bu ne kadar dogru bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dil 9 bininci oldum ama bir yere gitmicem çünkü işsiz kalıyorsun 1 dille para yok.(İngilizce)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...