git müdürü döv ben lise 2 de dövmüştüm öyle bi hakkı yok sweeti alıp kesme
ve yorumlara aldanıp atar gider yapmaya çalışma birisi diyo çık vur allahım ya nasıl bir çocukluk geçiriyorsunuz anlamıyorum kimseden korkum yok dersiniz ama boy 165 kilo 43 arkadaşlar zaten okul bitiyor boş yere uğraştırmasın okul polisini çağırıp gözünü korkut derim ama sonra vazgeçip orta yolu bulun yoksa cidden saçma bir şeyine ya bir dönem biter ya da mezuniyetini başka okulda yaparsın tabi müdür de başka okulda veya ihraç edilip başka bir işte kutlar kendi işini...okul polisi ile çok uğraştım ki çoğu müdür genelde okul polislerini tanır ve çevresi vardır iyi anlaşırlar sana tavsiyem bir tshirt için okulunu uzatmaya veya değiştirmeye değmez polisi çağısan anneni ve seni müdürün odasına çeker vazgeçmenizi isterler ki genelde annen korktuğu için sen de vazgeçersin tshirt işini de müdürle konuşup hediye olarak verebilir sana bu tür salaksaçma olaylar için senle müdürün arasını bozmaya değmez tüm okul çalışanları ile tersköşe olabilirsin zaten dönem sonu insanın başına böyle işler geliyor müdür de haklı üstüne basa basa almıyorlarsa girmiyiceksin sende ama tabi ki seni milletin önünde soyması işin cabası rehberlik hocan ile konuş müdür ile senin aranı düzeltsin ve müdürünün sana tshirt borcu olsun sakın ergenliğine verip atarlanma derimçok başıma bu tip olaylar geldi orta yolu bul...