Okul Müdürüyle Sorunlarım Var yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Aileni çağır birlikte müdürün yanına gidin dava edicez diyin kamera görüntülerini isteyin sonra gerekli yerlere başvurursunuz. Ama seninde hatan var formanı getirip müdüre gösterseydin sıkıntı olmazdı.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
el koyması normal ama kesmeye hakkı yok kamera kayıtlarını aldır polise git sor bide keserken şahidin varsa 2 kişi tamamdır

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
seni soyunduracağına kavga edip okuldan gitsene ailen kurumadığını biliyor sonuçta kesmeye hakkı yok alı koyar

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
kendisini tecavüzcü gibi oynatmış :D

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
okul polisi ile çok uğraştım ki çoğu müdür genelde okul polislerini tanır ve çevresi vardır iyi anlaşırlar sana tavsiyem bir tshirt için okulunu uzatmaya veya değiştirmeye değmez polisi çağısan anneni ve seni müdürün odasına çeker vazgeçmenizi isterler ki genelde annen korktuğu için sen de vazgeçersin tshirt işini de müdürle konuşup hediye olarak verebilir sana bu tür salaksaçma olaylar için senle müdürün arasını bozmaya değmez tüm okul çalışanları ile tersköşe olabilirsin zaten dönem sonu insanın başına böyle işler geliyor müdür de haklı üstüne basa basa almıyorlarsa girmiyiceksin sende ama tabi ki seni milletin önünde soyması işin cabası rehberlik hocan ile konuş müdür ile senin aranı düzeltsin ve müdürünün sana tshirt borcu olsun sakın ergenliğine verip atarlanma derim :) çok başıma bu tip olaylar geldi orta yolu bul...
Post automatically merged:

okul polisi ile çok uğraştım ki çoğu müdür genelde okul polislerini tanır ve çevresi vardır iyi anlaşırlar sana tavsiyem bir tshirt için okulunu uzatmaya veya değiştirmeye değmez polisi çağısan anneni ve seni müdürün odasına çeker vazgeçmenizi isterler ki genelde annen korktuğu için sen de vazgeçersin tshirt işini de müdürle konuşup hediye olarak verebilir sana bu tür salaksaçma olaylar için senle müdürün arasını bozmaya değmez tüm okul çalışanları ile tersköşe olabilirsin zaten dönem sonu insanın başına böyle işler geliyor müdür de haklı üstüne basa basa almıyorlarsa girmiyiceksin sende ama tabi ki seni milletin önünde soyması işin cabası rehberlik hocan ile konuş müdür ile senin aranı düzeltsin ve müdürünün sana tshirt borcu olsun sakın ergenliğine verip atarlanma derim :) çok başıma bu tip olaylar geldi orta yolu bul...
ve yorumlara aldanıp atar gider yapmaya çalışma birisi diyo çık vur allahım ya nasıl bir çocukluk geçiriyorsunuz anlamıyorum kimseden korkum yok dersiniz ama boy 165 kilo 43 arkadaşlar zaten okul bitiyor boş yere uğraştırmasın okul polisini çağırıp gözünü korkut derim ama sonra vazgeçip orta yolu bulun yoksa cidden saçma bir şeyine ya bir dönem biter ya da mezuniyetini başka okulda yaparsın tabi müdür de başka okulda veya ihraç edilip başka bir işte kutlar kendi işini...

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk's anca okula almaz sen git ailene anlat yada polise git cinsel istismardan ve toplum içinde tacizden dava aç bi bok yapamaz ama polise durumu anlatırken hüngür hüngür ağla ki seni biraz daha ciddiye alsınlar amq orda bi ben olaydım neyse geçmiş olsun knk kendine dikkat et ezdirme kimseye kendini :brainfree: (tazminat bile alırsın dava açarsan)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Değerli Kardeşim Öncelikle Bimer Cimere Bildir Veya MEB Şikayet hattına bildir. İl veya ilçedeysen milli eğitime git şikayet et Okul Müdürüyle yüz göz olma Okul Karnene Sıkıntı Yaşatır. Sana Kim Dediyse Okul Polisi Diye Okul Polisi Sadece Okul Dışına Müdahale eder

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Okul Eşyasını İlk 3 İş Günü İçinde Sana Teslim Edilmesi Lazım Yada Ailene Teslim Edilmesi Lazım

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tek mahkemelik canı var .d b arada lgs k.g gerçi siz şanslısınız biz kobay faresiyiz .d

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kardeş o okula 100 m yakında gürlek nakipoğlu anadolu lisesinde okuyorum kavga olursa yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...