Okula alışmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorunum şu yeni bir okula nakil aldırdım 11. sınıfa gidiyorum.
Yeni okuluma başladım ama alışamıyorum okula gitmek istemiyorum. alışamadım sınıfa okula hocalara hızlı bir şekilde alışmam için tavisyeler verirmisiniz.

Herkes tanış arkadaş .D Maşallah sefil gibi köşede oturuyom :D taktik

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
ilk önce okulu sevmen lazım kendi kendine bunu söyleyebilirsin uyandığında misal bügün okulum var okula gidip derslere çalışacam arkadaşlarımla eğlencencem öğretmenlerimle iyi vakitler gecirecem gibi şeyler yapabilirsin misal :)

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
ilk önce okulu sevmen lazım kendi kendine bunu söyleyebilirsin uyandığında misal bügün okulum var okula gidip derslere çalışacam arkadaşlarımla eğlencencem öğretmenlerimle iyi vakitler gecirecem gibi şeyler yapabilirsin misal :)

:D onu diyemiyorum sıkıntı orda abi stn .D
Post automatically merged:

eski okuluma koşa koşa gidiyordum bu okula gidesim bile yok Allahtan 2 gündür hastayım da gitmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

eski okuluma koşa koşa gidiyordum bu okula gidesim bile yok Allahtan 2 gündür hastayım da gitmiyorum
aga bu yeni okula geçiş şeyleri cidden kötü heğ :thinkie: ama kendini bırakınca alışıyosun ortama

Banlı Üye
6 HİZMET YILI

çekınme kımseden ufaktan konuş mesela bır oyun muhabbetı edıyorlar yanlarına git naberde hafif gülümseyen bir sıfatla sonra konustukları konuyu dınle mesela bugun cs atalım dıye konusuyorlar sende de benım susu sevıyede hesabım var beraber oynayabiliriz isterseniz gene hafif bir gülümseme ve iddalı bir şekilde cs macı attıgınızda aranız iyice ısınacaktır iyice birbirinizle haşır neşir olup birbiriniz için ne gibi iyi şeyler yapbılırız diye düşüneceksiniz :)

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
çekınme kımseden ufaktan konuş mesela bır oyun muhabbetı edıyorlar yanlarına git naberde hafif gülümseyen bir sıfatla sonra konustukları konuyu dınle mesela bugun cs atalım dıye konusuyorlar sende de benım susu sevıyede hesabım var beraber oynayabiliriz isterseniz gene hafif bir gülümseme ve iddalı bir şekilde cs macı attıgınızda aranız iyice ısınacaktır iyice birbirinizle haşır neşir olup birbiriniz için ne gibi iyi şeyler yapbılırız diye düşüneceksiniz :)

Şöyle bi durum var :D o konuşmalar geçiyor mu diye kulak misafiri olmak istedim biraz ama :D Adamlar sap gibi :D anca kızlara laf atıyorlar kendi aralarında espiri yapıyorlar anlamadım nasıl okula geldim bende :D o muhabbet yok

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Şöyle bi durum var :D o konuşmalar geçiyor mu diye kulak misafiri olmak istedim biraz ama :D Adamlar sap gibi :D anca kızlara laf atıyorlar kendi aralarında espiri yapıyorlar anlamadım nasıl okula geldim bende :D o muhabbet yok
ozaman o adamlar bilgisayar degıl gerçek hayatta onem verıyorlar mesela sigara içiyorlardır muhtemelen öyle tipler sigara içiyormusunuzdan gir konuyu degiştir sonra sigara içmiyorsan sevmıyorsan ayriyetten yanlarına gidince relax ol rahat ol böyle yere falan bakma boş boş hep birşeylerle meşgul görün onların yanındayken boş boş durursan onlar bundan sunu cıkarırlar bızım yanımızda mutsuz bizi sevmiyor

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
ozaman o adamlar bilgisayar degıl gerçek hayatta onem verıyorlar mesela sigara içiyorlardır muhtemelen öyle tipler sigara içiyormusunuzdan gir konuyu degiştir sonra sigara içmiyorsan sevmıyorsan ayriyetten yanlarına gidince relax ol rahat ol böyle yere falan bakma boş boş hep birşeylerle meşgul görün onların yanındayken boş boş durursan onlar bundan sunu cıkarırlar bızım yanımızda mutsuz bizi sevmiyor

anladım brom teşekkür ederim yarın deneyeyim bakalım kızlar erkeklerden daha sıcak :D kızın 1 tanesi ile samimi olmaya başladım gibide :D erkekler de iş yok :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
anladım brom teşekkür ederim yarın deneyeyim bakalım kızlar erkeklerden daha sıcak :D kızın 1 tanesi ile samimi olmaya başladım gibide :D erkekler de iş yok :D
ozaman daha iyi kızlarla iyi ol erkekler ondan sonra zaten senle iyi olmaya çalışak ama bu durumdada onlarla arkadaşlık kurma hemen biraz ez cunku sen tekken senı sevmıyorlardı sen de şuan cokken onlara pek yuz verme

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
ozaman daha iyi kızlarla iyi ol erkekler ondan sonra zaten senle iyi olmaya çalışak ama bu durumdada onlarla arkadaşlık kurma hemen biraz ez cunku sen tekken senı sevmıyorlardı sen de şuan cokken onlara pek yuz verme

tamamdır brom :D yarın deneyeceğim hepsini şimdi erkekler düşünsün klsşdsds

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Utangaç,çekingensen daha çok sıkılırsın girişken olucan millete soru falan sorucam öyle arkadaş edinirsin

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
zaman kardeşim sadece açılırsın :)

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Çekingenlik var onu yenmen lazım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
çekinme koyver gitsin kanka zaten 2 sene sonra hiçbirini görmiceksin takıl kafana göre kendin ol yavastan ortama alısırsın onlarda sana alışır sorun olmaz

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk hissiyatını iyi biliyorum bunun kısa bir yolu yok nası desem sanki ortama ait değilmiş gibisin saatler geçmiyor gibi hergün bugün okul mu var diyorsun
çözüm : 1 ayda kendiliğinden alışırsın (en az 1 tane arkadaş yap tek başına vakit geçmez)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...