Griffin Premium
ilk önce okulu sevmen lazım kendi kendine bunu söyleyebilirsin uyandığında misal bügün okulum var okula gidip derslere çalışacam arkadaşlarımla eğlencencem öğretmenlerimle iyi vakitler gecirecem gibi şeyler yapabilirsin misal
ilk önce okulu sevmen lazım kendi kendine bunu söyleyebilirsin uyandığında misal bügün okulum var okula gidip derslere çalışacam arkadaşlarımla eğlencencem öğretmenlerimle iyi vakitler gecirecem gibi şeyler yapabilirsin misal
aga bu yeni okula geçiş şeyleri cidden kötü heğonu diyemiyorum sıkıntı orda abi stn .D
Post automatically merged:
eski okuluma koşa koşa gidiyordum bu okula gidesim bile yok Allahtan 2 gündür hastayım da gitmiyorum
aga bu yeni okula geçiş şeyleri cidden kötü heğama kendini bırakınca alışıyosun ortama
çekınme kımseden ufaktan konuş mesela bır oyun muhabbetı edıyorlar yanlarına git naberde hafif gülümseyen bir sıfatla sonra konustukları konuyu dınle mesela bugun cs atalım dıye konusuyorlar sende de benım susu sevıyede hesabım var beraber oynayabiliriz isterseniz gene hafif bir gülümseme ve iddalı bir şekilde cs macı attıgınızda aranız iyice ısınacaktır iyice birbirinizle haşır neşir olup birbiriniz için ne gibi iyi şeyler yapbılırız diye düşüneceksinizonu diyemiyorum sıkıntı orda abi stn .D
Post automatically merged:
eski okuluma koşa koşa gidiyordum bu okula gidesim bile yok Allahtan 2 gündür hastayım da gitmiyorum
çekınme kımseden ufaktan konuş mesela bır oyun muhabbetı edıyorlar yanlarına git naberde hafif gülümseyen bir sıfatla sonra konustukları konuyu dınle mesela bugun cs atalım dıye konusuyorlar sende de benım susu sevıyede hesabım var beraber oynayabiliriz isterseniz gene hafif bir gülümseme ve iddalı bir şekilde cs macı attıgınızda aranız iyice ısınacaktır iyice birbirinizle haşır neşir olup birbiriniz için ne gibi iyi şeyler yapbılırız diye düşüneceksiniz
ozaman o adamlar bilgisayar degıl gerçek hayatta onem verıyorlar mesela sigara içiyorlardır muhtemelen öyle tipler sigara içiyormusunuzdan gir konuyu degiştir sonra sigara içmiyorsan sevmıyorsan ayriyetten yanlarına gidince relax ol rahat ol böyle yere falan bakma boş boş hep birşeylerle meşgul görün onların yanındayken boş boş durursan onlar bundan sunu cıkarırlar bızım yanımızda mutsuz bizi sevmiyorŞöyle bi durum varo konuşmalar geçiyor mu diye kulak misafiri olmak istedim biraz ama Adamlar sap gibi anca kızlara laf atıyorlar kendi aralarında espiri yapıyorlar anlamadım nasıl okula geldim bende o muhabbet yok
ozaman o adamlar bilgisayar degıl gerçek hayatta onem verıyorlar mesela sigara içiyorlardır muhtemelen öyle tipler sigara içiyormusunuzdan gir konuyu degiştir sonra sigara içmiyorsan sevmıyorsan ayriyetten yanlarına gidince relax ol rahat ol böyle yere falan bakma boş boş hep birşeylerle meşgul görün onların yanındayken boş boş durursan onlar bundan sunu cıkarırlar bızım yanımızda mutsuz bizi sevmiyor
ozaman daha iyi kızlarla iyi ol erkekler ondan sonra zaten senle iyi olmaya çalışak ama bu durumdada onlarla arkadaşlık kurma hemen biraz ez cunku sen tekken senı sevmıyorlardı sen de şuan cokken onlara pek yuz vermeanladım brom teşekkür ederim yarın deneyeyim bakalım kızlar erkeklerden daha sıcakkızın 1 tanesi ile samimi olmaya başladım gibide erkekler de iş yok
ozaman daha iyi kızlarla iyi ol erkekler ondan sonra zaten senle iyi olmaya çalışak ama bu durumdada onlarla arkadaşlık kurma hemen biraz ez cunku sen tekken senı sevmıyorlardı sen de şuan cokken onlara pek yuz verme
Utangaç,çekingensen daha çok sıkılırsın girişken olucan millete soru falan sorucam öyle arkadaş edinirsin
zaman kardeşim sadece açılırsın
Çekingenlik var onu yenmen lazım
çekinme koyver gitsin kanka zaten 2 sene sonra hiçbirini görmiceksin takıl kafana göre kendin ol yavastan ortama alısırsın onlarda sana alışır sorun olmaz
Aynen her sorunun başı çekingenliktiraynen kanka sanırsam onu halledersem sorun ortadan kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?