hiç bir şey sadece taşımayı seviyorum lazım olabilir her anKerpetenle ne yapıyodun![]()
hiç bir şey sadece taşımayı seviyorum lazım olabilir her anKerpetenle ne yapıyodun![]()
sen pisk0patmısın knkhoca derste kerpetenle yakaladı
Zevk Sanırım D.QWDDQWsen pisk0patmısın knkkerpeten sevmek nedir
![]()
aynZevk Sanırım D.QWDDQW
ygaugıeuasghsuı kerpetennn sana aşığım fln
o an aklıma bahane olarak hiç bir şey gelmediygaugıeuasghsuı kerpetennn sana aşığım flnnası açıkladın hocaya ?
o an aklıma bahane olarak hiç bir şey gelmedipanikten alın hocam ben velimle gelir alırım dedim (nasıl bağlıysam kerpetene)
ama tabi velime söylemedim birde onlara açıklaması var.
vay ... ne sinirlenmişsinBiber gazı sıkmak ama bayıltana kadar![]()
paçayı iyi kurtarmışsın iyiki sicile işlenmemişkrdş iftiradan disipline gittim canım sıkıldı bari olayı kısaca anlatayım
bir grup kız beni taciz suçundan şikayet etti fakat öyle hafife almayın amk öyle bir oyunculuk sergiliyolar neyse ben disipline gittim benim sicile taciz yaptı olarak girilcekti bizim belediye başkanının arkadaşı bizi tanıyo işte araya onu kattık fln kızların yalanı ortaya çıkmadı fakat benimde sicilime bişey yazılmadı awk o değilde ben ne günler atlatmışım![]()