Okuldan kaçtım yardım edin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eve az önce geldim akşam babam geldiğinde bahane bulmam lazım yardım edin la bahane bulun  :D :D :D :D

「♥」Sistem
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kaca Gidyorsun Ona Göre Tavsiye vercem

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Karşim dicen babana okula gittm okulu ararsa orası sana kalmış :d

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
1 numaralı kural okuldan kaçarsan ilk gideceğin yer hastahane git hem raporunu alırsın devamsızlıga girmez 2 eve gidince cok kötü oldum yediğim bişey dokandı heralde der rahat ederdin

tecrübesiz bi liseli nesil yetişiyor .. üzüldüm

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben31' Alıntı:
1 numaralı kural okuldan kaçarsan ilk gideceğin yer hastahane git hem raporunu alırsın devamsızlıga girmez 2 eve gidince cok kötü oldum yediğim bişey dokandı heralde der rahat ederdin

tecrübesiz bi liseli nesil yetişiyor .. üzüldüm

:) aynen kardesim

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
o zaman deki baba bugün bizim hocalar kulüp seçimleri için sınıfı boş bıraktılar zaten ismimde yazıldı deftere gelmemezlik yazılmıyo yani isteyen gidebilir dediler bende geldim . :D

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
benim tavsiyem wQE:EW:baba kantinden bi yemek aldım yediğimden beri pişmanım hocalardan izin istiyom vermiyolar en son zar zor müdürden izin aldımda eve geldim,doktora gitcektimde adım atcak halim yoktu

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
saliher25' Alıntı:
benim tavsiyem wQE:EW:baba kantinden bi yemek aldım yediğimden beri pişmanım hocalardan izin istiyom vermiyolar en son zar zor müdürden izin aldımda eve geldim,doktora gitcektimde adım atcak halim yoktu

Okula gelip hocalarla falan konuşursa tüm s*çtık ondan korkuyom  :D :D

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
xSquallTR' Alıntı:
saliher25' Alıntı:

Okula gelip hocalarla falan konuşursa tüm s*çtık ondan korkuyom  :D :D

kardeş peki kaçtığını nerden anlicak ? :D

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ne Yapacak Annen Baban Utanlan Lise 3 E Gidiyon Gelmişşin Korkuyon Korkma Cesur Ol Niye Benim Babamı Hoca Aradı Devamsızlığı var dedi Gittik Babamla Okula Devamsızlığı Sildirdik

Ha Sen Diyosan Ben Okuldan Deilde Anneden Babadan Korkuyosan Oda Senin Aile Yaşamın Bana Bi Allahın Kulu Laf Edemiyorlar

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aliby32' Alıntı:
Ne Yapacak Annen Baban Utanlan Lise 3 E Gidiyon Gelmişşin Korkuyon   Korkma Cesur Ol Niye Benim Babamı Hoca Aradı Devamsızlığı var dedi Gittik Babamla Okula Devamsızlığı Sildirdik

Ha Sen Diyosan Ben Okuldan Deilde Anneden Babadan Korkuyosan Oda Senin Aile Yaşamın Bana Bi Allahın Kulu Laf Edemiyorlar

Annen Baban senden korkuyomu da laf edemiyolar sana ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...