ben31' Alıntı:1 numaralı kural okuldan kaçarsan ilk gideceğin yer hastahane git hem raporunu alırsın devamsızlıga girmez 2 eve gidince cok kötü oldum yediğim bişey dokandı heralde der rahat ederdin
tecrübesiz bi liseli nesil yetişiyor .. üzüldüm
Kaptan' Alıntı:Kaca Gidyorsun Ona Göre Tavsiye vercem
xSquallTR' Alıntı:Kaptan' Alıntı:Kaca Gidyorsun Ona Göre Tavsiye vercem
lise 3
beratnaci21' Alıntı:
saliher25' Alıntı:benim tavsiyem wQE:EW:baba kantinden bi yemek aldım yediğimden beri pişmanım hocalardan izin istiyom vermiyolar en son zar zor müdürden izin aldımda eve geldim,doktora gitcektimde adım atcak halim yoktu
xSquallTR' Alıntı:saliher25' Alıntı:benim tavsiyem wQE:EW:baba kantinden bi yemek aldım yediğimden beri pişmanım hocalardan izin istiyom vermiyolar en son zar zor müdürden izin aldımda eve geldim,doktora gitcektimde adım atcak halim yoktu
Okula gelip hocalarla falan konuşursa tüm s*çtık ondan korkuyom![]()
![]()
saliher25' Alıntı:xSquallTR' Alıntı:Okula gelip hocalarla falan konuşursa tüm s*çtık ondan korkuyom![]()
![]()
kardeş peki kaçtığını nerden anlicak ?![]()
xSquallTR' Alıntı:saliher25' Alıntı:kardeş peki kaçtığını nerden anlicak ?![]()
mesaj geliyo :dodgy: :dodgy: :dodgy:
saliher25' Alıntı:xSquallTR' Alıntı:mesaj geliyo :dodgy: :dodgy: :dodgy:
hangi okulda okuyon bizde öyle bişey yok ? :/ en iyisi o gün yaşadığın olaya göre kendin bi bahane bul![]()
xSquallTR' Alıntı:Kaptan' Alıntı:Kaca Gidyorsun Ona Göre Tavsiye vercem
lise 3
aliby32' Alıntı:Ne Yapacak Annen Baban Utanlan Lise 3 E Gidiyon Gelmişşin Korkuyon Korkma Cesur Ol Niye Benim Babamı Hoca Aradı Devamsızlığı var dedi Gittik Babamla Okula Devamsızlığı Sildirdik
Ha Sen Diyosan Ben Okuldan Deilde Anneden Babadan Korkuyosan Oda Senin Aile Yaşamın Bana Bi Allahın Kulu Laf Edemiyorlar