Haklısın brom ama disiplin kurulunda haklı olduğum ortaya çıktı teşekkür ederim <3Geçmiş Olsun bro Bence Saçmalık Savunma Yapmışsın
Evet haklısın birde okul çıkışında ailesini falan gördük baya ileri geri konuştular bende bağıra bağıra küfür etmiştim hatta müdür şey dedi sen onlarla it köpek olma demişti şuanlık bir problem yok elemanlar zaten okuldan atıldı sağolasın <3Dostum mahkemelik bile olabilirsin yaralamaya giriyor bu durum
Hacı Bayram Veli Anadolu lisesi olay yaşanalı 2 gün oldu ama bugün olarak yazdım iletişime geçebilirsin.Şimdi BUGÜN kavga oldu, kanlı bitti, hastane olmadı. Yine BUGÜN içinde disiplin kurulu toplandı. Yine BUGÜN içinde savunmanız alındı ve BUGÜN içinde uzaklaştırma cezası yediniz.
Bu okulun adını alabilir miyim, bir okul idarecisi olarak bunu nasıl başarmışlar bizzat arayıp tebrik etmek istiyorum. Bu kadar hızlı bir sistem nasıl işliyor acaba nöbetci disiplin kurulu mu var ? Yoksa okulda müneccim mi çalışıyor herşeyi önceden mi gördü ? Ama okulun ismi cidden, gerçekten istiyorum vallahi arayacam ve soracam nasıl yapabiliyorlar !!!
Amaç tamamen kendimizi savunmak zaten ben nakil oldum öncedende musubetleri varmış.Hocam siz de mi saldırdınız yoksa defans mı?
Ankara / Altındağ mı , Hatay / Antakya mı ? Bir çok okul çıkıyorda.Hacı Bayram Veli Anadolu lisesi olay yaşanalı 2 gün oldu ama bugün olarak yazdım iletişime geçebilirsin.
Post automatically merged:
Amaç tamamen kendimizi savunmak zaten ben nakil oldum öncedende musubetleri varmış.
Ankara Altındağ.Ankara / Altındağ mı , Hatay / Antakya mı ? Bir çok okul çıkıyorda.
Şükür yemedim kanka sadece uzaklaştırıldım zaten müdür ve öğretmenler iyi niyetli amacımın kötü olmadığını biliyorlarUzaklaştırma sıkıntı değil, disiplin yedinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?