Okuldan uzaklaştırıldım ve sohbet muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Uzun zamandır siteye uğrayamıyorum dostlar öncelikle merhaba umarım keyifler yerindedir.

Konuya gelecek olursak bugün okulda bir kavga yaşandı olayla alakam yokdu karşı sınıfdaki elemanlar 7 8 kişi geldiler sınıfı bastılar bizden 3 4 kişiyi yamulttular bende oturmamak için 2 kişi pergelledim birinin durumu iyi fakat birinin galiba baya derine inmiş pergel hoca geldiğinde elim kolum kandı burnum kanıyordu okul dağ başında olduğu için böyle olaylar çok oluyor aslında olay nefsi müdaafaydı hep ceketimde gezdirdiğim bıçağım vardı onu almadığıma şükrediyorum 2 elemanada sapladım sizce okuldan uzaklaştırma sebebimi bu tamamen savunma amacıyla zaten o elemanların okulda sıkıntılı olduğunu herkes biliyordu.

11. Sınıfım

Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun bro Bence Saçmalık Savunma Yapmışsın

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum mahkemelik bile olabilirsin yaralamaya giriyor bu durum

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun bro Bence Saçmalık Savunma Yapmışsın
Haklısın brom ama disiplin kurulunda haklı olduğum ortaya çıktı teşekkür ederim <3
Post automatically merged:

Dostum mahkemelik bile olabilirsin yaralamaya giriyor bu durum
Evet haklısın birde okul çıkışında ailesini falan gördük baya ileri geri konuştular bende bağıra bağıra küfür etmiştim hatta müdür şey dedi sen onlarla it köpek olma demişti şuanlık bir problem yok elemanlar zaten okuldan atıldı sağolasın <3

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şimdi BUGÜN kavga oldu, kanlı bitti, hastane olmadı. Yine BUGÜN içinde disiplin kurulu toplandı. Yine BUGÜN içinde savunmanız alındı ve BUGÜN içinde uzaklaştırma cezası yediniz.

Bu okulun adını alabilir miyim, bir okul idarecisi olarak bunu nasıl başarmışlar bizzat arayıp tebrik etmek istiyorum. Bu kadar hızlı bir sistem nasıl işliyor acaba nöbetci disiplin kurulu mu var ? Yoksa okulda müneccim mi çalışıyor herşeyi önceden mi gördü ? Ama okulun ismi cidden, gerçekten istiyorum vallahi arayacam ve soracam nasıl yapabiliyorlar !!!

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Dostum bunlar biraz tehlikeli işler hem mahkeme var hem okul çıkışında yakalarlarsa çok fena yaparlar şahsen denk geldim biz misafir okuluz alt okula ait öğrenciler okulda dayak yediği kişileri kurusıkı silahla bekliyorlardı hocalar polisi aradıda aldılar çocuğu dikkat et çıkışlarda

ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kendini Savunman içinde knkm bıçaklamak nedir

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sınıfına gelip saldıran onlar uzaklaştırma alan sensin ne anladım bu işte :) yinede helal olsun iyi yürekmiş pergel saplamak :)

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Şimdi BUGÜN kavga oldu, kanlı bitti, hastane olmadı. Yine BUGÜN içinde disiplin kurulu toplandı. Yine BUGÜN içinde savunmanız alındı ve BUGÜN içinde uzaklaştırma cezası yediniz.

Bu okulun adını alabilir miyim, bir okul idarecisi olarak bunu nasıl başarmışlar bizzat arayıp tebrik etmek istiyorum. Bu kadar hızlı bir sistem nasıl işliyor acaba nöbetci disiplin kurulu mu var ? Yoksa okulda müneccim mi çalışıyor herşeyi önceden mi gördü ? Ama okulun ismi cidden, gerçekten istiyorum vallahi arayacam ve soracam nasıl yapabiliyorlar !!!
Hacı Bayram Veli Anadolu lisesi olay yaşanalı 2 gün oldu ama bugün olarak yazdım iletişime geçebilirsin.

Hocam siz de mi saldırdınız yoksa defans mı?
Amaç tamamen kendimizi savunmak zaten ben nakil oldum öncedende musubetleri varmış.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ne kadar haklı olursan ol her türlü disiplin işlemi yapılır uzaklaştırma normal bu şartlar altında

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hacı Bayram Veli Anadolu lisesi olay yaşanalı 2 gün oldu ama bugün olarak yazdım iletişime geçebilirsin.

Amaç tamamen kendimizi savunmak zaten ben nakil oldum öncedende musubetleri varmış.
Ankara / Altındağ mı , Hatay / Antakya mı ? Bir çok okul çıkıyorda.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun dostum mevzu sıkıntı gibi

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Uzaklaştırma sıkıntı değil, disiplin yedinmi ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence birkaç hafta uzaklaştırma yersin konu daha fazla uzamaz

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Geçmiş olsun aslında sen haklısın. Neden uzaklastirma vermişler anlamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eşit şartlar olmadan adam yaralamak nefsi müdaafa degildir ama iyi yapmışsın umarım siciline işlenmez dostum ilerde sıkıntı çekersin

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Geçmiş olun kötü olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...