Okuldan uzaklaştırıldım ve sohbet muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam nereye sapladın bir de pergel saplamak nedir Allah aşkına

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
here we go again hhh

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Geçmiş olsun da kardeşim. Kötü olmuş bu uzaklaştırma cezaları yarın bir gün karşına çıkabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
okula giderken gelirken dışarda vakit geçirirken bu aralar dikkatli ol kork demiyorum sadece dikkatli ol uzaklaştırman biter okula dönersin olay kendini savunma neticede ama karşındakiler ne olursa olsun yetkili kişilerin inanması gerek savunma olduğuna dair gerçi inanmasalar seni uzaklaştırıp onları kovmazlardı

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
baba o kadar şey saplayanı gördüm duydum ilk defa pergeli duyuyorum helal olsun <3

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uzun zamandır siteye uğrayamıyorum dostlar öncelikle merhaba umarım keyifler yerindedir.

Konuya gelecek olursak bugün okulda bir kavga yaşandı olayla alakam yokdu karşı sınıfdaki elemanlar 7 8 kişi geldiler sınıfı bastılar bizden 3 4 kişiyi yamulttular bende oturmamak için 2 kişi pergelledim birinin durumu iyi fakat birinin galiba baya derine inmiş pergel hoca geldiğinde elim kolum kandı burnum kanıyordu okul dağ başında olduğu için böyle olaylar çok oluyor aslında olay nefsi müdaafaydı hep ceketimde gezdirdiğim bıçağım vardı onu almadığıma şükrediyorum 2 elemanada sapladım sizce okuldan uzaklaştırma sebebimi bu tamamen savunma amacıyla zaten o elemanların okulda sıkıntılı olduğunu herkes biliyordu.

11. Sınıfım
Adam pergellemek ne kanka, nasıl bir delisin sen :D Yüzlerine çember de çizeydin, iki yumruk atıp bitirseydin mevzuyu. İki erkeklik yapacağım diye abartmamak gerek bu konuları, ya ciddi bir hasar veyahut yara verseydin? Karşıdaki kişiler "ölümcül" etken taşımadığı sürece neyin nefsini müdafaasını edeceksin ki bu konuda. Direkt parmaklıklar ardını görürdün.

Sinir eğer ki sana yapmaman gereken şeyler, kontrol dışı şeyler yaptırıyorsa doktora falan görün hocam, başına büyük belalar alırsın benden söylemesi. Gençliğin yanar gider, zaten ülkede adalet denilen bir kavram yok harcarlar seni de.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
onlar yumrukluyor sen pengelliyorsun adamlık degil ayrıca mahkemeye kadar yolun var adam öldürmeye teşebbüs

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hiç bişi olmaz 2 hafta sonra kaldığın yerden devam edersin en güzelini yapmıssın oturmak yerine bende olsam bende saldırırdım.

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hayır olsun niyeee

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bu olayda uzaklaştırma aldığına dua etmelisin. Aynı olay benim lisede yaşandı okul idaresi hiç birşey yapmadı direk polis geldi gözaltına aldı 1 buçuk gün. Sonra tutanak tutturdular.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence haklı bir durum da aniden olabilecek bir hızlı karar mahkemelik olsan bile savcı veya hakimler seni haklı bulur o yüzden pek büyütülecek bir şey yok iki dikişle geçer dostum takma.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sen kendini savunmussun suç onlarda bro sıkma canını düzelir herşey

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Bence haklısın dostum bunun gibi olaylarda polisin el attığını çok görmedim helle ki bizim şehirde vuran vurana yol kesme mi dersin bıçak sokan sokana silah mı dersin texas mübbarek :)

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun dostum bıçaklama olayı çok sıkıntı yaşanmış dua et gerçek siciline işlenmemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...