Okulları hiç özlediniz mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Valla ben evde oturmaktan veya dışarıya tek çıkmaktan sıkıldım malum herkesin ailesi artık tedbir alıyor ve normal olaraktan çocukları dışarı salmıyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
tedbirlere uyalım hastalığı atlatalım sonra her şey eski gibi güzel olur inşallah.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Benim yaşadığım lise hayatını kimse yaşamamıştır fırlamanın tekiydim
Mezun olduk üniversiteyi kazandık ama o ortamlar arkadaşlıkları insan özlüyor be dostum o zamanda kardeşlik bambaşka...

Özlemez olurmuyum hiç özlem çekiyorum dersler değil sadece arkadaşlıkları alayım ben :D :D
♥️♥️♥️

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben ev insanıyım akşama kadar evde yapacak bir sürü şey bulurum film,dizi izlemek müzik dinlemek kitap okumak gibi hiç canımın sıkıldığını hatırlamıyorum okul konusunda ise nötrüm yani özledim de diyemem özlemedim de fark etmez

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bence okul güzel bir yer, eğer burası kötüleşiyorsa öğretmen veya öğrencilerin suçudur.

ADİGE
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
okulun sadece ortamı özlenıyor kardeş okulda her bı gunun farklı gecıyor arkadaşlarını özlemşsindır okulu değil bence :D

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Valla ben evde oturmaktan veya dışarıya tek çıkmaktan sıkıldım malum herkesin ailesi artık tedbir alıyor ve normal olaraktan çocukları dışarı salmıyor
evde durmaktansa okula gitmeyi tercih ederim hiç olmazsa canım sıkılmıyor arkadaşlarla muhabbet etmek eglenmek vakit geçiyordu yani kral

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
okulu asla özlemem asla.... o sinir bozucu hocalar stresten ölümden beter eden sınavlar kötü eğitim sistemi şuan adını söylerken bile sinirleniyorum kendi kendime!!! sadece bir yanını özlerim oda arkadaş ortamı ancak onuda derse girmemeye tercih ederim ohhh içimi boşalttım

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
okulun sadece ortamı özlenıyor kardeş okulda her bı gunun farklı gecıyor arkadaşlarını özlemşsindır okulu değil bence :D
aynen arkadaşlarımı ve hocalarım ile yaptığım geyik muhhabbetini özledim aslında derslerin bazılarınıda özledim ben meslek öğrencisiyim webtasarım ve programlama okuyorum lise son sınıfa geçtim şuanda arada bi web tasarım dersi veya bir kodlama dersi görsem iyi olurdu diyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
evet özledim önceden sürekli tatil olsun dememe rağmen :)

ADİGE
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
aynen arkadaşlarımı ve hocalarım ile yaptığım geyik muhhabbetini özledim aslında derslerin bazılarınıda özledim ben meslek öğrencisiyim webtasarım ve programlama okuyorum lise son sınıfa geçtim şuanda arada bi web tasarım dersi veya bir kodlama dersi görsem iyi olurdu diyorum :D
ahahha cansın dostum :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
okulu asla özlemem asla.... o sinir bozucu hocalar stresten ölümden beter eden sınavlar kötü eğitim sistemi şuan adını söylerken bile sinirleniyorum kendi kendime!!! sadece bir yanını özlerim oda arkadaş ortamı ancak onuda derse girmemeye tercih ederim
aslında sıkıntı bir tek eğitim sisteminde değil neden biliyormusun bütün egolu insanları ve hayattaki tek başarısı üni okumuş konuşmayı bile bilmeyen insaları öğretmen yapanlarda zaten birçoğu torpil ile geçiyorda neyse bu insan tipleri bizleri derslerden soğuttu yoksa okul bu kadar kötü bir yer değil ders anlatamayan tilt hocaları oraya bize ders anlat diye koyarsan bu millet ne ders dinler nede türkiye için bir faydaları olur öğretmen alım için farklı sınavlar yapılmalı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
özledim ama sonuçta yine aynı senaryo 1 2 hafta sonra yine sıkılıcam gerek yok tam gaz yks 2021

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka evde oturmaktan okulu bile özledim yaa :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...