Okulların açılma kararını nasıl görüyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Okulların açılması kararı eğitimin kalitesi açısında uzaktan eğitimden kat ve kat daha yerinde bir model, pandemi ile mücadelede konusu ile sadece okullar ile alakalı çözüme kavuşturulacak bir durum değil, kaldı ki mücadele var mı yok mu? var sa nasıl? emin değilim bu konuda covid-19 yoğun bakım hemşiresi arkadaşlarımın yaşadıkları mağruz kaldıkları örnekler üzerinden o kadar doluyum ki, kurumların şeffaf bir şekilde davranmadığı aşikar, toplumun sürü bağışıklığı kazanmasını istiyorlar ve bunu açık açık demeden yapıyorlar.
1.sınıfa giden oğlum, okuma yazma öğrenmesi lazım, uzaktan eğitim ile mi olucak?????
geçen sene 1. sınıflar bu sene 2.sınıf oldu okuma yazma öğrenmeden, o kadar çok garabetlikler var ki, yazdıkça insan bunalıma düşüyor.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sadece sağlığımız tehlikeye atılıyor çok acil bir şey değil okulları açmak eba üzerinden ders görüyoruz bu daha çok geliştirilse gerek kalmaz okula gitmeye

Üye
6 HİZMET YILI
olmasını istemiyoruz ama bir virüs vakası daha olursa çok sıkıntılı bir olay sadece 1 öğrenci hastalansa evinden ailesine ailesi iş yerine toplu taşımaya kadar yolu var bence mantıksız

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Çok saçma ya sabah ekren kalkmamaya alıştık zaten erken kalkacağız

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Çok saçma buluyorum ama açmasalar onlara baskı oluyo resmen eli kolu bağlı oluyo

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sadece sağlığımız tehlikeye atılıyor çok acil bir şey değil okulları açmak eba üzerinden ders görüyoruz bu daha çok geliştirilse gerek kalmaz okula gitmeye
19yaşında bir genç kendinde gerek duymayabilirsin ama temel eğitim ve istendik davranış kazanma becerilerini ekrandan bakarak naasıl öğrenebilirsin? burada kastedilen lise ve üzeri değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...