Ölmek için bir neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
valla yemin ederim oda var ama hiç takmıyorum ben güzel yanı o yoksa çoktan kendim intihar ederdim bende

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yav nerden nereye geldi sorun sende sen aileni al git bi psiğoloğa yoksa delirirsin sen

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ya sen çocuksun bak ne güzel yavaş yavaş bişeyleri fark etmeye başlamıssın neden ilk adımı ailenden bekliyorsun sen ailene bi adım at sen sevgi göster

Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ya sen çocuksun bak ne güzel yavaş yavaş bişeyleri fark etmeye başlamıssın neden ilk adımı ailenden bekliyorsun sen ailene bi adım at sen sevgi göster
yayla herşey için teşekkürler sanırım benim iyiliğimi düşünüyosun sağol ama denedim konuyu açma sebebim sorunlarım değil yaşam zorlukları ne biliyim et pahalı demisal komik bi dille

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Konu kilitlenmiş ancak bu açılan konunun çok önemli olduğunu düşünüyorum üstünede bir ekleme ben yapayım.Hayat ne olursa olsun yaşamaya değerdir bu biraz klişe laf oldu ancak şöyle düşünün derim.Hiçbir hastanenin acil kısmına gittiniz mi? Bilmiyorum ancak oradaki insanlar canıyla çekişiyor. Bizzat gidip kendim gördüm ve o acıyı yaşadım yaşamayı çok istediği halde bir yakınımı kaybettim. Düşünsenize siz yaşamak istemiyorsunuz ancak o yaşamayı çok istiyor. Allahın verdiği can çok büyük bir nimettir. Canı da sadece veren almalı. Büyük ihtimal çaresizlik duygusunu yaşadığınız için hiç bir çıkış yolunun olmadığını düşünüyorsunuz.Ancak şunu da hatırlatmak isterimki engel veren allah çıkış kapısınıda verir sadece sabredin iyi akşamlar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...