Ölümden sonra hayat var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
vardır kuzen boşuna mı geldik dünyaya

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Orasını biz bilemeyiz ve kimse bilemez vefat eden kişiler görür kabirdekiler kısacası.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kesinlikle var kanka hemde öyle bi hayat ki bu yaşadığımızdan daha gerçek. Nasıl ki sabah kalktığımızda uykuda gördüklerimizin rüya olduğunu anlıyorsak işte öldükten sonra da bu dünya hayatı aynen öyle gelecek.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yaaanii denemeden bilemeyiz sonuçta (TEŞVİK ETMİYORUM VE KESİNLİKLE BÖYLE BİR ŞEYİ DENEMEYİN)

𝓜𝓪𝓼𝓽𝓮𝓻
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
aga ilk ölünce sonsuz bir boşluk boşluğu düşünemez ve yaşayamazsınız o yüzden direk ahirete gidiyoruz haberiniz olsun :)

Bas olum bas
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Şahsen ben inanıyorum onun dışında %50 ihtimal zaten ya var ya yok.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Homo Sapiens 200.000 yıldır var ancak şuan da insanların en inandığı en eski din en fazla 3.000 yıllık bilmem anlatabildim mi?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Var var hemde nasıl 🔥🔥 öyle böyle değil ayak sesleri gitmeden başlicak yeni hayat

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Elimizde olan bugün, değeri bilinmeli :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sadece kitapta yazdığı için değil de bu kadar uzun süre yaşayıp öldükten sonra simsiyah bile değilde bir boşlukta olmak garip geliyor, bazı kişilere göre de her şeyi unutup yeniden doğup yaşamaya devam ediyormuşuz döngü içinde yani

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence var ben sıfırdan başka bir bedende doğucagımıza inanıyorum :balik:

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bir arkadaş ortamındaki sohbette kulak misafiri olmuştum, "Eskiden teknoloji o kadar gelişmemişti ve tamamen insan toplumlarını bir arada tutabilmek ve yönetmek için yapılan bir çok yöntemler uygulanmış", "İnsanları inanç uğruna, duygularını yönetebilirsek eğer onları fiziksel ve duygusal olarak tamamen yönlendirebiliriz." Aslında bana sorarsanız kendi fikrim şu, çıkar amaçlı yapılmış bir yönetme taktiğidir dinler. Soruna gelirsek eğer ölümden sonra hayat bence yoktur, karanlık ve daha çok karanlık sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...