Onaylı Üye
evet arkadaşlar valoranttan hwid yiyen kardeşlerime bu haberi söylemek istedim biliyorsunuzki youtubede ömer dmn e adlı bi şahıs hile videoları paylaşmasıyla ünlü ve geçenlerde valorant hwid ban kaldırma diye bi video attı ve işlemci ghzsini değiştirirsek banların kalkıcağını söyledi bi kaç yöntem daha anlattı ama ana yöntem buydu tabi bu fiyasko oldu yorumlarda banım kalktı yazanı görmedim ve ikinci sıkıntıysa amd de bu ghz değiştirme yoktu neyse işte fiyasko oldu bu çözümü ama bügün 9 saat önce attığı videoda tekrar hwid ban kaldırma hakkında video çekicem bu sefer herkes de işe yarayacak diye bi duyuru yaptı videoda başta inanmadım bu adama genelde inanmam zaten ama sonra bişey daha ekledi dediki inanmayanlar için canlı yayında canlı canlı hile açıp cihaz banı yiyeceğim ve sizin gözünüz önünde canlı canlı cihaz banını kaldıracağını söyledi ve bu ban kaldırmanında 30 40 tl civarı bi maliyeti olacak diyede ekledi siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce yinemi fiyasko olucak ama bu sefer iddalı gibi biraz canlı yayında kaldıracakmış sonuçta sizce işe yarayan bi yöntemler karşımıza çıkarmı bu sefer
edit: bazı arkadaşlar yanlış anlamış 30 40 lira maliyeti var dediğim kısmı o 30 40 lirayı adama vermiyeceksiniz adamın yaptığı yöntemi uygulamak için 30 40 tl harcıyacaksınız pc parçası fln almak için heralde tam bilmiyorum bende ama o parayı adam bana atcaksınız demiyor
edit: bazı arkadaşlar yanlış anlamış 30 40 lira maliyeti var dediğim kısmı o 30 40 lirayı adama vermiyeceksiniz adamın yaptığı yöntemi uygulamak için 30 40 tl harcıyacaksınız pc parçası fln almak için heralde tam bilmiyorum bende ama o parayı adam bana atcaksınız demiyor
Son düzenleme: