ömer dmn den valorant hwid ban kaldırma açıklaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
evet arkadaşlar valoranttan hwid yiyen kardeşlerime bu haberi söylemek istedim biliyorsunuzki youtubede ömer dmn e adlı bi şahıs hile videoları paylaşmasıyla ünlü ve geçenlerde valorant hwid ban kaldırma diye bi video attı ve işlemci ghzsini değiştirirsek banların kalkıcağını söyledi bi kaç yöntem daha anlattı ama ana yöntem buydu tabi bu fiyasko oldu yorumlarda banım kalktı yazanı görmedim ve ikinci sıkıntıysa amd de bu ghz değiştirme yoktu neyse işte fiyasko oldu bu çözümü ama bügün 9 saat önce attığı videoda tekrar hwid ban kaldırma hakkında video çekicem bu sefer herkes de işe yarayacak diye bi duyuru yaptı videoda başta inanmadım bu adama genelde inanmam zaten ama sonra bişey daha ekledi dediki inanmayanlar için canlı yayında canlı canlı hile açıp cihaz banı yiyeceğim ve sizin gözünüz önünde canlı canlı cihaz banını kaldıracağını söyledi ve bu ban kaldırmanında 30 40 tl civarı bi maliyeti olacak diyede ekledi siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce yinemi fiyasko olucak ama bu sefer iddalı gibi biraz canlı yayında kaldıracakmış sonuçta sizce işe yarayan bi yöntemler karşımıza çıkarmı bu sefer

edit: bazı arkadaşlar yanlış anlamış 30 40 lira maliyeti var dediğim kısmı o 30 40 lirayı adama vermiyeceksiniz adamın yaptığı yöntemi uygulamak için 30 40 tl harcıyacaksınız pc parçası fln almak için heralde tam bilmiyorum bende ama o parayı adam bana atcaksınız demiyor

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
O arkadaş sıkıyor, botlar like ve yorum atıyor oldu diye garibanlarda umutlanıp seviniyor :D Ama tamamen tıraş bi arkadaş kendisi.

Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İnanmayın o adama

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ban kaldırmaya para mı çıkar aklından
hocam bi yöntem çıksa malını mülkünü verip kaldıracaklar tanıyorum
O arkadaş sıkıyor, botlar like ve yorum atıyor oldu diye garibanlarda umutlanıp seviniyor :D Ama tamamen tıraş bi arkadaş kendisi.
hocam seninle aynı fikirdeyim bende ama canlı yayında hwid ban yiyip tekrar kaldıracağını söyledi sence canlı yayındada kandırabilrmi bizi bilmiyorum ya görücez eğer işe yararsa forumda paylaşıcam

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Private HWID Spoofer / Stream Proof alın size iki adet yöntem.

You will never win if you never begin
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güven verileceğini düşünmüyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
hocam bi yöntem çıksa malını mülkünü verip kaldıracaklar tanıyorum

hocam seninle aynı fikirdeyim bende ama canlı yayında hwid ban yiyip tekrar kaldıracağını söyledi sence canlı yayındada kandırabilrmi bizi bilmiyorum ya görücez eğer işe yararsa forumda paylaşıcam
işeyararsa söyle bılelım

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
modemi değiştirin banınız kalkar modem ipsine atıyorlar valorantta banı

:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bütün herşeyi parayla satıyo ve parayla sattıkları çalışmıyo fiyasko kısaca

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
evet arkadaşlar valoranttan hwid yiyen kardeşlerime bu haberi söylemek istedim biliyorsunuzki youtubede ömer dmn e adlı bi şahıs hile videoları paylaşmasıyla ünlü ve geçenlerde valorant hwid ban kaldırma diye bi video attı ve işlemci ghzsini değiştirirsek banların kalkıcağını söyledi bi kaç yöntem daha anlattı ama ana yöntem buydu tabi bu fiyasko oldu yorumlarda banım kalktı yazanı görmedim ve ikinci sıkıntıysa amd de bu ghz değiştirme yoktu neyse işte fiyasko oldu bu çözümü ama bügün 9 saat önce attığı videoda tekrar hwid ban kaldırma hakkında video çekicem bu sefer herkes de işe yarayacak diye bi duyuru yaptı videoda başta inanmadım bu adama genelde inanmam zaten ama sonra bişey daha ekledi dediki inanmayanlar için canlı yayında canlı canlı hile açıp cihaz banı yiyeceğim ve sizin gözünüz önünde canlı canlı cihaz banını kaldıracağını söyledi ve bu ban kaldırmanında 30 40 tl civarı bi maliyeti olacak diyede ekledi siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce yinemi fiyasko olucak ama bu sefer iddalı gibi biraz canlı yayında kaldıracakmış sonuçta sizce işe yarayan bi yöntemler karşımıza çıkarmı bu sefer
yayını izletmek için yalan söylüyor ciğeri beş para etmez adamın teki tanıyorum...

Üye
5 HİZMET YILI
ömer dmn zaten bi ara virüs dosyası atmaya çalışmıştı güvenmeyin o adama

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
o adam yalanı bak açıklama bile yapmaya üşeniyorum düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...