Onaylı Üye
hocam bi yöntem çıksa malını mülkünü verip kaldıracaklar tanıyorumBan kaldırmaya para mı çıkar aklından
hocam seninle aynı fikirdeyim bende ama canlı yayında hwid ban yiyip tekrar kaldıracağını söyledi sence canlı yayındada kandırabilrmi bizi bilmiyorum ya görücez eğer işe yararsa forumda paylaşıcamO arkadaş sıkıyor, botlar like ve yorum atıyor oldu diye garibanlarda umutlanıp seviniyorAma tamamen tıraş bi arkadaş kendisi.
işeyararsa söyle bılelımhocam bi yöntem çıksa malını mülkünü verip kaldıracaklar tanıyorum
hocam seninle aynı fikirdeyim bende ama canlı yayında hwid ban yiyip tekrar kaldıracağını söyledi sence canlı yayındada kandırabilrmi bizi bilmiyorum ya görücez eğer işe yararsa forumda paylaşıcam
güzel ticaret kafası iş yapıyormuş arkadaşın
arkadaşlar siz yanlış anlamışsınız bi edit yapayım konuya adam bana 30 40 lira atcaksınız demiyor yapacağım yöntemi yapmak için 30 40 tl harcıyacaksınız diyor hani pc parçası fln almamız gerekçek galiba onu söylüyorgüzel ticaret kafası iş yapıyormuş arkadaşın
yayını izletmek için yalan söylüyor ciğeri beş para etmez adamın teki tanıyorum...evet arkadaşlar valoranttan hwid yiyen kardeşlerime bu haberi söylemek istedim biliyorsunuzki youtubede ömer dmn e adlı bi şahıs hile videoları paylaşmasıyla ünlü ve geçenlerde valorant hwid ban kaldırma diye bi video attı ve işlemci ghzsini değiştirirsek banların kalkıcağını söyledi bi kaç yöntem daha anlattı ama ana yöntem buydu tabi bu fiyasko oldu yorumlarda banım kalktı yazanı görmedim ve ikinci sıkıntıysa amd de bu ghz değiştirme yoktu neyse işte fiyasko oldu bu çözümü ama bügün 9 saat önce attığı videoda tekrar hwid ban kaldırma hakkında video çekicem bu sefer herkes de işe yarayacak diye bi duyuru yaptı videoda başta inanmadım bu adama genelde inanmam zaten ama sonra bişey daha ekledi dediki inanmayanlar için canlı yayında canlı canlı hile açıp cihaz banı yiyeceğim ve sizin gözünüz önünde canlı canlı cihaz banını kaldıracağını söyledi ve bu ban kaldırmanında 30 40 tl civarı bi maliyeti olacak diyede ekledi siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce yinemi fiyasko olucak ama bu sefer iddalı gibi biraz canlı yayında kaldıracakmış sonuçta sizce işe yarayan bi yöntemler karşımıza çıkarmı bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?