linki geçmek için sosyal medya hesaplarını takip etmek gerekiyor yoksa link açılmıyorBiraz daha açıklarmısın anlamadım ona göre yardımcı olabilirim belki
sitenin ismini söylesem ban yermiyim reisBiraz daha açıklarmısın anlamadım ona göre yardımcı olabilirim belki
Yok adam soru sormuş onu cevaplarsan birşey olmaz kanka hile paylaşmak yasak bu site dışındasitenin ismini söylesem ban yermiyim reis
Takip edip geri çıkabilirsin alternatif çözüm bu başka türlü olmaz gibi gözüküyorlinki geçmek için sosyal medya hesaplarını takip etmek gerekiyor yoksa link açılmıyor
yok ben o şekilde link koyacağımYok adam soru sormuş onu cevaplarsan birşey olmaz kanka hile paylaşmak yasak bu site dışında
Post automatically merged:
Takip edip geri çıkabilirsin alternatif çözüm bu başka türlü olmaz gibi gözüküyor
Siteyi biliyormusunsitenin ismini söylesem ban yermiyim reis
benzer siteler hangileridostum benzer siteler var sein istediğin tarzda yok :/
başka biyerden atabilirmsinizvarda sımdı lınk atsak ban yıebılırız
bende çok bilmiyorum ama ilk sayfaya bakarsanız biri birşey olmaz demiş başka bi yerden ulaşıp verebilirmisinizSite ismi verirken banlanıp banlanamayağımı bilmyiorum bundan olayı bu konu hakkında bana bir bilgi verir isen san seve seve yardımcı ola bilriim karderşim cevabını bekliyorum