onay sistemi onayı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Reklam onayı yapılmıyor cmd de onay tamamlandı yazıyor uygulamada hala kırmızı bu sorun nasıl çözülür yardım.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herşeyi en baştan dene.

1- İlk adım olarak bilgisayarı yeniden başlat (ne olur ne olmaz)
2- Antivirüs programını kapat.
3- Loaderi Yönetici olarak çalıştır.
4- System 1'i aç
5- Siteye gir
6- Reklama tıkla ve onayı tamamla.
7- Açık kalan Loaderi kapat.
8- Loaderi tekrar yönetici olarak çalıştır.
9- Completed.

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler yardım herşeyi denedim ama siteye giriş sarı oluyo tıklıyorum reklam onayı gelince hiç bir şey olmuyo hala cmd otumur kontrol ediliyo diyo nasıl yapıcam ?

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler yardım herşeyi denedim ama siteye giriş sarı oluyo tıklıyorum onay sistemi onayı gelince hiç bir şey olmuyo hala cmd otumur kontrol ediliyo diyo nasıl yapıcam ?

Oturum açık olsun ikincisi sitenin sağ taraftaki reklamdan dene birde güvenlik duvarını ve antivürüsü tamam kapat bak baştan yine diyorum üstteki reklamlam olmuyorsa alta yanda reklam tıkla birde loadır indirme yerindeki reklamda oluyor

Üye
8 HİZMET YILI

Oturum açık olsun ikincisi sitenin sağ taraftaki reklamdan dene birde güvenlik duvarını ve antivürüsü tamam kapat bak baştan yine diyorum üstteki reklamlam olmuyorsa alta yanda onay sistemi tıkla birde loadır indirme yerindeki reklamda oluyor

denedim alttaki ve downloadırdaki antivürüsü hatta kaldırdım wnidows defenderi kapattım programı yönetici olarak çalıştırıp siteye giriş yapıp girmiştim çıkıp bidaha denemek için geri girdim olmadı maalesef :(

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
denedim alttaki ve downloadırdaki antivürüsü hatta kaldırdım wnidows defenderi kapattım programı yönetici olarak çalıştırıp siteye giriş yapıp girmiştim çıkıp bidaha denemek için geri girdim olmadı maalesef :(
ozman ne yap biliyonmu crome sil yenden kur loadırda tekrar indir

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hala aynı herhalde bi güncelleme lazım olucak ciddiyim chomeyi kaldırıp geri yükledim sonuç aynı
oazman kesin pc güncel değil senin bütün hepsini güncelle hem win 7 yi hemde pc donalımsal yani driver boster kullan

Üye
8 HİZMET YILI
TC BABATÜRK anlamadığım şekilde bu sefer oldu bende bilmiyom ne olduğunu ama yardım ettiğin ve bazıları olmasada yardım etmete çalıştığın için teşekkürlerl

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Windows defender vs. gibi programların kapalı olduğun dan emin ol eğer ADBlock gibi bir program kullanıyorsan da chrome da onu kapattığından emin ol ondan sonra yeniden dene.

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende cmd açılıyor siteye giriş bekleniyorda kalıyor çok baktım güvenlik duvarını kapadım virüs programı sildim opera firefox chrome explorer hepsinden girdim ama hep orda kalıyor herhangi bir değişiklik olmuyor bilgisi olan yok heralde bunla ilgili site yöneticileri veya bu hileyi yapanlar bilgisayar windows 10 olduğu için olabilirmi diye düşünmeye başladım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...