Önce Hangi Programlama Dilini Öğrenmeliyim C/C#/C++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Başlıyacagım ama hangisinden başlıyacagımı bilmiyorum

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Basit başla gelişir kendiğliğinden bazıları html css ile başlıyor web için onun dışında python ile başlıyabilirsin kolay ve anlaşılır algoritma mantığını öğrenirsin.

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hiç C gibi zor dillerden başlama ilk önce html den başla ki zorlanma sonra gelişirsin

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Visual Basic < C# < C < C++ visual basic ile başlamanı tavsiye ederim hem kolay hem de eğlenceli bir iş yaparsın.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
kardeşim aslında ilk olarak kafanda bir proje oluşturmalısın.Kodlayacağın program her ne ile ilgili olacaksa onun ile ilgili bir araştırma (benzeri uygulamalardan bahsediyorum) yapmalısın hangi diller ile yapılmış vb. daha sonra yavaş yavaş kodlamaya başlarsın destek alarak, hata yaptığın yerler olacaktır ama takma önemli olan o hatanın farkına varıp düzeltmek kimse doğuştan öğrenmiyor sonuçta

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kimileri C öğren demiş, yanlış bir şey yok fakat Python gibi daha basit ve güçlü bir dille başlamak daha mantıklı bence. Python la başlarsan ıstihza yi tavsiye ederim biraz uzundur ama bitirince orta seviye Python biliyorum diyebilirsin. Kendini geliştirmek için de kodları ve algoritma yi öğrendikten sonra github dan kod inceleyebilirsiniz.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Tekrardan teşekkürler sonuçta bir uçtan başlamak lazım Python aklıma yattı onla başlaya bileceğimi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...