Onaylı Üye
Genede var, hocam en azından %30 falan çünkü script daha önce açılmış hesapta ama 1 aydır ban yemiyorsa da yemeyedebilir.Arkadaşlar aslında sorum şu; diyelim ki hesapta ilk maçımdan son maçıma kadar script açtım. Sonraki 1 hafta da ban yemedim(maç da girmedim) ve 1 aydır hesaba girmiyorum. Hesabın ban yeme olasılığı var mıdır?
Bunun garanti bi süresi var mı hocam? Yani şu aydan sonra ban yemez gibi? Ayrıca aylar sonra birisi riota benim hesabı script diye atarsa inceleniyor mu?Genede var, hocam en azından %30 falan çünkü script daha önce açılmış hesapta ama 1 aydır ban yemiyorsa da yemeyedebilir.
Yani tam olarak bir ban garanti süresi yok diye biliyorum, fakat eğer hesabı satma gibi bir düşüncen varsa direk elden çıkar derim.Bunun garanti bi süresi var mı hocam? Yani şu aydan sonra ban yemez gibi? Ayrıca aylar sonra birisi riota benim hesabı script diye atarsa inceleniyor mu?
Anladım hocam, evet satmayı düşünüyorum sattıktan sonra sıkıntı olmasın diye sordum. Teşekkür ederim.Yani tam olarak bir ban garanti süresi yok diye biliyorum, fakat eğer hesabı satma gibi bir düşüncen varsa direk elden çıkar derim.
Ban dalgası geldikten sonra hile detect olursa ve inject edersem ban yerim diye biliyorum. Öyle değil mi ?sanıyorum ban dalgasında yıyebılır
Doğru biliyorsun ancak bazıları gene de ban yiyor ban wawe de 7 tane hesap felan kastım 1 yıldır felan da kullanıyorum ban yemedimAnladım hocam, evet satmayı düşünüyorum sattıktan sonra sıkıntı olmasın diye sordum. Teşekkür ederim.
Ban dalgası geldikten sonra hile detect olursa ve inject edersem ban yerim diye biliyorum. Öyle değil mi ?
Aynen hocam hile detect olursa yersin.Anladım hocam, evet satmayı düşünüyorum sattıktan sonra sıkıntı olmasın diye sordum. Teşekkür ederim.
Ban dalgası geldikten sonra hile detect olursa ve inject edersem ban yerim diye biliyorum. Öyle değil mi ?
yeni oyun girmedigin sürece 1 haftadir yememisse sıkıntı olmaz benceArkadaşlar aslında sorum şu; diyelim ki hesapta ilk maçımdan son maçıma kadar script açtım. Sonraki 1 hafta da ban yemedim(maç da girmedim) ve 1 aydır hesaba girmiyorum. Hesabın ban yeme olasılığı var mıdır?
çok zor ya arkadaşım 2 senedir kullanıyor tık yokArkadaşlar aslında sorum şu; diyelim ki hesapta ilk maçımdan son maçıma kadar script açtım. Sonraki 1 hafta da ban yemedim(maç da girmedim) ve 1 aydır hesaba girmiyorum. Hesabın ban yeme olasılığı var mıdır?
yer bazıen oluyor..çok zor ya arkadaşım 2 senedir kullanıyor tık yok
istisna oluyor bzen ama tamda guvenme ...çok zor ya arkadaşım 2 senedir kullanıyor tık yok
Bunun garanti bi süresi var mı hocam? Yani şu aydan sonra ban yemez gibi? Ayrıca aylar sonra birisi riota benim hesabı script diye atarsa inceleniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?