[ÖNEMLİ] Hangi Windows Sürümünü Seçmelisiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bilgi için teşekkürler 10 da kasma oluyor bazen muhtemelen sistemden birde 8.1 deneyeyim .

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Emeğine sağlık, Ben işim gereği maalesef windows 7 kullanıyorum ve baya bir sıkıntı çekiyorum maalesef

ne mutlu türküm diyene
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
wın 10 1909 suan ıcın stabıl hıc sıkıntı yok

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
vay be cok guzel bir konu olmus usenmeden oturdum okudum dostum sagolasin

Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
win7 ram fazla yemiyor win 10 aşırı ram yiyor dostum
8.1 ile 7 arasındaki arkaplan işlemlerinin kullandığı ram farkı makismum 60-70 mb fark gösterir 70 mb için kimse kredi kartı bilgilerini çaldırmak istemez diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
valla direkt 10pro indirip geçiyordum her zaman proya yöneldim bildiğim iyi oldu

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eline sağlık dostum bilgilendirme için teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selamlar, bir çok soru ve yanlış bilgi gördükten sonra bu konuyu açma gereği duydum.
Gereksiz detay vermeden son kullanıcı için basit ve anlaşılır tutmaya çalışacağım.

Kullanacağınız Windows sürümünü belirlemenizde en büyük etken tabiki kullanacağınız sistem
Şayet güncel bir sisteme sahipseniz en sağlıklı ve en yüksek performansı Windows 10 Home'da alırsınız
Şayet güncel bir sisteme sahipseniz ve çoğu kullanıcının ihtiyaç duymayacağı bitlocker gibi özelliklere ihtiyaç duyuyorsanız
Windows 10 Pro'yu tercih edebilirsiniz ama unutmayın Windows 10 Pro'nun kaynak kullanımı daha fazladır.

Daha mütevazi bir bilgisayara sahipseniz yahut Windows 10'un arkaplan işlemlerinden sıkıldıysanız Windows 8.1 Home'u şiddetle tavsiye ederim
Hem güncel hemde arkaplan işlemleri minumum bir sistem elde etmiş olursunuz

ÖNEMLİ

Lütfen kendi güvenliğiniz sadece Windows'un resmi sitesinden indireceğiniz offical ve güncel iso'ları kullanın!
Windows 7/XP gibi outdated Windows sürümleri ciddi güvenlik açıklarına sebep olacaktır
Hiç bir modified/katılımlı Windows sürümlerini etiketlerine performans vaatlerine inanarak KULLANMAYIN!
Yok kardeşim ben illa modifiyeli Win10 istiyorum diyorsanız RESMİ Windows 10 LTSC 2020 Sürümünü kullanınız

LTSC Sürüm en hafif ve kararlı Windows 10 resmi sürümüdür mağaza vs gibi gereksiz uygulamaları barındırmaz..

Teşekkürler

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık ama sistemin yeni ise yeni bir işletim sistemi olan windows 10 kur

The One
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Emeğine sağlık windows 10 home u kullansam yine bilgisayarı yorar mı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çok teşekkürler. ben Win10 Home'yi kullanıyorum gayet iyi performans veriyor öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...