Önerdiginiz kulaklık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılım Ögreniyoruz Ama Ne Kadar Süre
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Önerdiginiz Bir Kulaklık Varmı Beyler Bütcem 50,100 Arası olursa sevinirim

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gamepower magnus v2 95 liraya almıştım kullanıyorum gayet güzel.

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Alacaksan kakiteli bir sey al hyperxcloud stringer tavsiye ediyorum.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Verdiğin fiyat aralığı için neredeyse mükemmel bir kulaklık , öncelikle RGB ikincisi markası GamePower'ki kendisi kalitesini kanıtlamış bir marka , ayrıca 50 mm neodium sürücülere sahip ki bu çok güzel görünüşü de pek güzel ve konforlu gözüküyor .

Bu konularda bilgiliyim sadece görünüşüne bakarak iyimi kötümü onu aşşağı yukarı anlayabiliyorum öyle söyleyeyim .

Fiyatı 138 TL indirim ile 118 TL ve indirimin indirimi ile 101 TL kaçırma derim .

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Post automatically merged:

Alacaksan kakiteli bir sey al hyperxcloud stringer tavsiye ediyorum.
Arkadaş bütçem 50 - 100 arası demiş almışken kalitelisini almayı bizde biliyoruz ancak bütçe belli en mantıklısı piyasadaki en F/P ürünleri önermek olur yoksa bu sadece alamayacağı bir ürünü göstermek sonucundada karşıdakini üzmek olur .

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Logitech G430 Kablolu Gaming Kulaklık Öneririm
Ama sakın Snopy SN R3 VE R3 PLUS ALMA

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
everest rampage sn r7 mesh tavsiye ederim güzel bende yaklaşık 8 aydır kullanıyorum

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sagol ama bendeki ondan biraz iyi ama benimki bozuk
Ben rampage önermiyorum kulaklığın her zaman görünüşüne bakma rampage bana göre iyi bir marka değil ve gamepower markası ondan daha iyi ben sana magnus v2 yi öneriyorum.Yinede senin kararın. İyi Forumlar...

Yazılım Ögreniyoruz Ama Ne Kadar Süre
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Verdiğin fiyat aralığı için neredeyse mükemmel bir kulaklık , öncelikle RGB ikincisi markası GamePower'ki kendisi kalitesini kanıtlamış bir marka , ayrıca 50 mm neodium sürücülere sahip ki bu çok güzel görünüşü de pek güzel ve konforlu gözüküyor .

Bu konularda bilgiliyim sadece görünüşüne bakarak iyimi kötümü onu aşşağı yukarı anlayabiliyorum öyle söyleyeyim .

Fiyatı 138 TL indirim ile 118 TL ve indirimin indirimi ile 101 TL kaçırma derim .

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Arkadaş bütçem 50 - 100 arası demiş almışken kalitelisini almayı bizde biliyoruz ancak bütçe belli en mantıklısı piyasadaki en F/P ürünleri önermek olur yoksa bu sadece alamayacağı bir ürünü göstermek sonucundada karşıdakini üzmek olur .
allah razı olsu n bro tam istedigim tip bir kulaklık

Logitech G430 Kablolu Gaming Kulaklık Öneririm
Ama sakın Snopy SN R3 VE R3 PLUS ALMA
benm bütcem 50 , 100 arsas

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@ihsan1234 aynı kulaklığı ben önerdim bana "sagol ama bendeki ondan biraz iyi ama benimki bozuk" sonra @DemonSamurai aynı kulakluğı yazdı senbu cevabı "allah razı olsu n bro tam istedigim tip bir kulaklık " verdin.Sen kulaklık filan aramıyorsun....

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
@ihsan1234 aynı kulaklığı ben önerdim bana "sagol ama bendeki ondan biraz iyi ama benimki bozuk" sonra @DemonSamurai aynı kulakluğı yazdı senbu cevabı "allah razı olsu n bro tam istedigim tip bir kulaklık " verdin.Sen kulaklık filan aramıyorsun....
Ben kulaklık vs önerilerinde yorumlara bakmadan direk araştırmamı yaparım şimdi yorumlara baktım haklısın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...