sagol ama bendeki ondan biraz iyi ama benimki bozukGamepower magnus v2 95 liraya almıştım kullanıyorum gayet güzel.
güzelmişeverest rampage snr 7
mesh
Arkadaş bütçem 50 - 100 arası demiş almışken kalitelisini almayı bizde biliyoruz ancak bütçe belli en mantıklısı piyasadaki en F/P ürünleri önermek olur yoksa bu sadece alamayacağı bir ürünü göstermek sonucundada karşıdakini üzmek olur .Alacaksan kakiteli bir sey al hyperxcloud stringer tavsiye ediyorum.
Ben rampage önermiyorum kulaklığın her zaman görünüşüne bakma rampage bana göre iyi bir marka değil ve gamepower markası ondan daha iyi ben sana magnus v2 yi öneriyorum.Yinede senin kararın. İyi Forumlar...sagol ama bendeki ondan biraz iyi ama benimki bozuk
allah razı olsu n bro tam istedigim tip bir kulaklıkVerdiğin fiyat aralığı için neredeyse mükemmel bir kulaklık , öncelikle RGB ikincisi markası GamePower'ki kendisi kalitesini kanıtlamış bir marka , ayrıca 50 mm neodium sürücülere sahip ki bu çok güzel görünüşü de pek güzel ve konforlu gözüküyor .
Bu konularda bilgiliyim sadece görünüşüne bakarak iyimi kötümü onu aşşağı yukarı anlayabiliyorum öyle söyleyeyim .
Fiyatı 138 TL indirim ile 118 TL ve indirimin indirimi ile 101 TL kaçırma derim .
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
Arkadaş bütçem 50 - 100 arası demiş almışken kalitelisini almayı bizde biliyoruz ancak bütçe belli en mantıklısı piyasadaki en F/P ürünleri önermek olur yoksa bu sadece alamayacağı bir ürünü göstermek sonucundada karşıdakini üzmek olur .
benm bütcem 50 , 100 arsasLogitech G430 Kablolu Gaming Kulaklık Öneririm
Ama sakın Snopy SN R3 VE R3 PLUS ALMA
Ben kulaklık vs önerilerinde yorumlara bakmadan direk araştırmamı yaparım şimdi yorumlara baktım haklısın .@ihsan1234 aynı kulaklığı ben önerdim bana "sagol ama bendeki ondan biraz iyi ama benimki bozuk" sonra @DemonSamurai aynı kulakluğı yazdı senbu cevabı "allah razı olsu n bro tam istedigim tip bir kulaklık " verdin.Sen kulaklık filan aramıyorsun....